nilنیلnil مدیر استارتر عضویت: 1399/02/15 تعداد پست: 3534 عنوان اینجا کسی هست علوم تربیتی خونده باشه ؟ تجربه تون رو بهم بگید لطف بزرگی بهم کردید مهربونا😍 61 بازدید | 10 پست الان سرکار هستین؟ آزمون استخدامی آموزش و پرورش رو شرکت کردید؟ توی چه مقطعی بازار کارش خوبه لیسانس یا فوق لیسانس؟ خدایابه امیدتو😍برای سلامتیُ ظهور امام عصر(عج)صلوات ⚘دوستان گلم: (ان شاءالله )درست هست لطفا توجه کنید⚘🙇 1400/06/09 | 20:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yli عضویت: 1398/05/20 تعداد پست: 2678 من علوم تربیتی خوندم گرایش مدیریتیه گرایش دیگم داره پیش دبستانی فک کنم یه همچین چیزی( فک کنم این بیشتر تو استخدامی شانس قبولی داشته باشه)هیچموقه دنبال کار نرفتم اگه میرفتم برام پیدا میشد
دخترکاریزماتیک عضویت: 1398/11/23 تعداد پست: 21091 علوم تربیتی خوندم (مدیریت برنامه ریزی و آموزشی) بازار کارش خوبه آزمون استخدامی شرکت نکردم عموم معلمه منو گذاشت سر کار یه مدت ب عنوان کار ورز کار کردم بعدش قرار داد بستم دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️
nilنیلnil مدیر استارتر عضویت: 1399/02/15 تعداد پست: 3534 من علوم تربیتی خوندم گرایش مدیریت یه گرایش دیگم داره پیش دبستانی فک کنم یه همچین چیزی( فک کنم این ب ... فوق لیسانس گرفتید؟! واسه استاد دانشگاه نخواستن شما ؟ تدریس کنید واینا من دلم میخواد استاد دانشگاه بشم خدایابه امیدتو😍برای سلامتیُ ظهور امام عصر(عج)صلوات ⚘دوستان گلم: (ان شاءالله )درست هست لطفا توجه کنید⚘🙇
nilنیلnil مدیر استارتر عضویت: 1399/02/15 تعداد پست: 3534 علوم تربیتی خوندم (مدیریت برنامه ریزی و آموزشی) بازار کارش خوبه آزمون استخدامی شرکت نک ... واقعا؟تو چه مقطعی تدریس میکنید خدایابه امیدتو😍برای سلامتیُ ظهور امام عصر(عج)صلوات ⚘دوستان گلم: (ان شاءالله )درست هست لطفا توجه کنید⚘🙇
yli عضویت: 1398/05/20 تعداد پست: 2678 فوق لیسانس گرفتید؟! واسه استاد دانشگاه نخواستن شما ؟ تدریس کنید واینا من دلم میخ ... نه والا ارشد نگرفتم لیسانسمادامه بده بعد لیسانست درستو ادامه بده کار سختی نیست
nilنیلnil مدیر استارتر عضویت: 1399/02/15 تعداد پست: 3534 نه والا ارشد نگرفتم لیسانسم ادامه بده بعد لیسانست درستو ادامه بده کار سختی نیست چشم خیلی ممنون از راهنمایتت دوستم تو چه مقطعی میشه تدریس کرد با این رشته ؟ فقط میشه دبستان تدریس کرد؟ خدایابه امیدتو😍برای سلامتیُ ظهور امام عصر(عج)صلوات ⚘دوستان گلم: (ان شاءالله )درست هست لطفا توجه کنید⚘🙇
yli عضویت: 1398/05/20 تعداد پست: 2678 چشم خیلی ممنون از راهنمایتت دوستم تو چه مقطعی میشه تدریس کرد با این رشته ؟ فقط میشه ... تو مقطع کارشناسی ارشد میتونی تو دانشگاههای پیام نور قراداد ببندییا اینکه کارشناسیتو که گرفتی ارشدو با مشاوره ادامه بدی تو کلینیکای مشاوره استخدام شی
nilنیلnil مدیر استارتر عضویت: 1399/02/15 تعداد پست: 3534 تو مقطع کارشناسی ارشد میتونی تو دانشگاههای پیام نور قراداد ببندی یا اینکه کارشناسیتو که گرفتی ارشدو ... خیلی ممنون از اهنمایتت 😍😍😍😍😍 خدایابه امیدتو😍برای سلامتیُ ظهور امام عصر(عج)صلوات ⚘دوستان گلم: (ان شاءالله )درست هست لطفا توجه کنید⚘🙇
دخترکاریزماتیک عضویت: 1398/11/23 تعداد پست: 21091 واقعا؟ تو چه مقطعی تدریس میکنید دبستان -کلاس دوم دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️