2777
2789

کسی و میشناسین موفق شده باشه ؟ من 29 سالمه میخوام کنکور بدم واسه رشته پزشکی ولی گاهی بخاطر سنم بیخیال میشم خیلی راه طولانیی داره ومن سنم کمی بالا رفته 

سنت بالا نیست.من یکی از دوستام همین هدفو داشت رفت مشاوره .مشاور تحصیلی بهش گفت خیلی پسرا و دخترایی که پیان پزشکی.قبلا لیسانس و فوق لیسانس رشته های دیگن و سنشون کم نیست

هرکس به اندازه فرهنگ و ادب خانوادگیش نظر میده.پس درست صحبت کنیم😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سنت بالا نیست.من یکی از دوستام همین هدفو داشت رفت مشاوره .مشاور تحصیلی بهش گفت خیلی پسرا و دخترایی ک ...

آخه میدونین 7 سال عمومی داره طرح داره دوباره 4 سال تخصص دوباره طرح چند سال واقعا خب زمان زیادی هست

از نزدیک نه ولی اون سال ک من کنکور داشتم ی سایتی بود درصد و تراز قبول شدگان سال قبل رو میداد. نگاه کردم یکی تو همون دانشگاه ک من میخواسکم پزشکی قبول شده بود و سال تولدش ۱۰ سال بیشتر از ما بود. ینی اونموقع ۲۸ بود

چند سالگی وارد شدین ؟ دندون پزشکی که سالش کمتره چی ؟

دندون پزشکی فقط ۲ ترم کمتره تازه بعضی دانشگاه ها یک ترم

آدم خوبی نیستم..اما میشه لطفا ازتون بخوام که برای ظهور امام زمان صلوات بفرستین؟؟  حتی ما آدم بدا هم میتونیم منتظر باشیم...شاید خدا رحم کنه بهمون وقتی ببینه خوب و بد منتظرشیم🥺گره عجیبی افتاده به کارم خواهرا،التماس دعا که هرجور به صلاحمه مشکلم زودی حل شه خسته شدم😔خمشترک مورد نظر حوصله ی بحث ندارد اگر قصد بحث کردن دارید ریپلای نکنید با تشکر🦦از میان تمام نداشته هایم افتخارم این است مادرم حضرت فاطمه (س) و لقب من سیده است.. 💚چند وقت پیش با یه خانومی حرف میزدم میگفت ما نیاز ب امام زمان رو قلبا حس نکردیم ک آقا بیاد...آخه ما ک خیلی عادی داریم زندگی میکنیم...ینی فقط منم ک قلبم داره میگیره از این همه تاریکی ک تو دنیاست؟ این همه بچه های کار این همه نیازمند..بهش فکر ک میکنم غذا از گلوم پایین نمیره...چطوری اینقدر بیخیال شدیم؟ ما هر چقدرم تلاش کنیم این چیزا از بین نمیره جز با ظهور امام زمان..یه صلوات برای تعجیل در فرج بفرستید لطفا😔🙏 ما اهل کوفه نیستیم، مهدی(عج) تنها بماند❤خدای مهربونم میدونم لایق نیستم اما دعا میکنم مرگ مرا شهادت در راه امام زمانم قرار بده
چند سالگی وارد شدین ؟ دندون پزشکی که سالش کمتره چی ؟

۲۲...و بله خیلییی راه سختیه...شما اگر بخوای بخونی باید تا ۱۴سال بیخیال درامد بشی... نگو دلیه امکان نداره ی چاله ای میفتی ک نمیتونی در بیای...تازه اگه قبول بشی

۲۲...و بله خیلییی راه سختیه...شما اگر بخوای بخونی باید تا ۱۴سال بیخیال درامد بشی... نگو دلیه امکان ن ...

بله واقعا راه طولانیه ولی خب درآمدم مهمه دندون پزشکی چی با عمومی باز میشه یکاری کرد