2777
2789

بچه ها جونم من دنبال یک دکتر خیلی خوب میگردم برای ارتو. کسی با خانم دکتر ماندانا آیت اللهی تا با حال ارتو داشته؟ خیلی کامنت های تعریفشو میخونم تو سایت خودش. اما نمیدونم میشه اطمینان کرد یا نه. چون مشکل من یه مقدار پیچیده ست.

آنکه دائم هوس سوختن ما میکرد، کاش می‌آمد و از دور تماشا میکرد
شما انجام دادی پیش خانم دکتر ؟ من نوبت گرفتم الان تو مرحله قالب گیریم ، شما راضی؟

راستش من خیلی مرددم برم پیش ایشون یا نه

شما  اگر انجام دادید به منم بگید واقعا سردرگمم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کارهامو انحام دادم ، الان شرکت داره سیستم هامی ارتودنسی مو میسازه که برم نصب کنم ، 

دندون کشیدید برای ارتودنسی؟ 

ببخشید دوباره سوال میپرسم

دندون کشیدید برای ارتودنسی؟  ببخشید دوباره سوال میپرسم

نه عزیزم با اینکه فکم کوچیکه اصلا دندون نکشید ، ولی مطبش یکم شلوغ بود و خودش فقط ویزیت میکرد و اینطور که متوجه شدم حالا هفته اینده باید برم نصب کنم ببینم چطوره ، قیمتشم ۱۸ ملیون ۸۰۰ ، دو فک ارتودنسی ثابت با یه فک تجهیزات 

نه عزیزم با اینکه فکم کوچیکه اصلا دندون نکشید ، ولی مطبش یکم شلوغ بود و خودش فقط ویزیت میکرد و اینطو ...

ممنون از پاسخ گوییت گلم❤

نه عزیزم با اینکه فکم کوچیکه اصلا دندون نکشید ، ولی مطبش یکم شلوغ بود و خودش فقط ویزیت میکرد و اینطو ...

سلام عزیزم از کار خانم دکتر راضی بودید؟

وقتی اینجا تاپیک میزنی و از کسی بد میگی یا قضاوتش میکنی من جای اون اگه حق باهاش باشه جوابتو میدم ناراحت نشو!
راستش آره ولی تایمش که میگه 6 ماه 7 ماه . برای من الان شده 1 سال و نیم

هنوزم براکت میذاری؟من بخاطر ظاهرش دودلم

وقتی اینجا تاپیک میزنی و از کسی بد میگی یا قضاوتش میکنی من جای اون اگه حق باهاش باشه جوابتو میدم ناراحت نشو!
شما انجام دادی پیش خانم دکتر ؟ من نوبت گرفتم الان تو مرحله قالب گیریم ، شما راضی؟

سلام ببخشید شما پیش خانم دکتر ارتودنسی کردید راضی هستید

🌈🌈🌈🌈🌈برای رسیدن به حاجتم 

چرا عزیزم من میخام ارتودنسی کنم دنبال دکتر خوبم 

تایمش مثل بقیه دکترا تموم میشه تبلغیاته که 6ماهه . هزینش هم مثل بقیه دکتراست . وقتی میری ویزیت حداقل 2ساعت علافی تا دکتر ببینتت ویزیت بشی کارتو هم همش دستیاراش انجام میدن درکل همش تبلیغاته