2777
2789
عنوان

بیاید سوالات مامایی بپرسید

| مشاهده متن کامل بحث + 1064 بازدید | 97 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید حداقل یکبار درمان دارویی رو کامل انجام بدید اگر جواب نگرفتید راحل های دیگه ای هم وجود دارن

خب میشه ازرو دفترچه دوباره برم همون دهرو هارو بگیرم یا نه اراول دکتر برم بعد جواب نداد چ راهی خوبه

یه بارداری پوچ داشتم 

خودمم همه آزمایش های قبل بارداری داده بودم طالاسمی دارم اوره و کراتین خونم پایینه هموگلوبین خونمم پایینه وزنم ۴۵ یعنی علت سقط میتونه از ضعیف بودن بدنم باشه

خدایاشکرت ❤

سلام گل،من تقریبا ۱۱ماهه زایمان کردم بعد پری نشدم رفتم دکتر گفت موردی نداره و اگه دلت خواست امپول بزن پری بشی که من نزدم فعلا،،الان چند وقته مپ دل درد و کمر درد دارم مثل پری ولی نمیشم  هر چند وقت یبار هی میاد و میره،یه هفته ام هست که کمردردم مونده و قطع نمیشه،میخام بدونم به پریود نشدنم ربطی داره؟ ۷ماه آیودی گذاشتم ممکنه ازون هم باشه؟

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
حداقل سه تا شش ماه

اگه زودتر اقدام کنم مشکل پیش  میاد زیر نظر دکتر باشم

بعد از دوسال۱۴۰۰/۵/۲۳ جواب ازمایشم مثبت شد😍😍😍شکرت خدا 😔😔😔خدا صلاح دونست تو ۶ هفته  ۱۴۰۰/۶/۶کنجد منو ازم گرفت😭😭😭 خدایا شکرت من که از حکمت تو خبر ندارم ...ولی خداجون بابایه بچم خیلی ناراحت رفت میگه من هیچی نمیخوام دیگه فقط مررررگ حتی دست به خودکشی هم زد 😰خدایا لطف کن منو زود زود مامان کن تا عشقم خوشحال بشه🤲🤲🤲خدایا خیلی دوستت دارم خیلی🙏🙏🙏
علت سقط چی بود؟

سقط خود به خودی بود 

بعد از دوسال۱۴۰۰/۵/۲۳ جواب ازمایشم مثبت شد😍😍😍شکرت خدا 😔😔😔خدا صلاح دونست تو ۶ هفته  ۱۴۰۰/۶/۶کنجد منو ازم گرفت😭😭😭 خدایا شکرت من که از حکمت تو خبر ندارم ...ولی خداجون بابایه بچم خیلی ناراحت رفت میگه من هیچی نمیخوام دیگه فقط مررررگ حتی دست به خودکشی هم زد 😰خدایا لطف کن منو زود زود مامان کن تا عشقم خوشحال بشه🤲🤲🤲خدایا خیلی دوستت دارم خیلی🙏🙏🙏