2777
2789

سلام ب دوستای مهربونم بچه هاشرایط مالیم خیلی بدشده قسطامون خیلی زیادشده افتاده عقب دوتابچه کوچیک دارم شدیدا احتیاج ب پول دارم همسرمم  تعدیل نیرو شده ازتون خواهش میکنم اگ کاردرمنزل سراغ دارید معرفی کنید الهی ک خیرببینید دعاتون میکنم تودیوار ب چندتازنگ و پیام زدم برای کاردرمنزل ک یه مشت ازخدابی خبر هستن ادم های عوضی ک دنبال کارای کثیفن هرکی  اشنایی چیزی برای کاردرمنزل داره توخصوصی بهم پیام بده کارم شده چند روزه گریه ک چرا بایدشرایط اقتصادی مردم و مملکت این طوری باشه باخودم انقد دل دل کردم ک بیام اینجابگم یان ک دیگ گفتم مجبورم ازتون عاجزانه کمک میخام 

عشقابرام دعاکنید خونه بزرگی که دوستدارم روبخریم😘😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سایتی هس میری محتوا می نویسی پول می گیری خوبه

همین ک اولش پول میگیرن؟ 

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
دلم میسوزد و کاری ز دستم بر نمی آید خدا خودش کمکتون کنم خودمم بیکارم کاش برای شما سراغ داشتم

خیلی ممنون پس دعاکنید بتونم کارپیداکنم

نه اصلا پول نمیگیرن 

چ سایتیه

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
اگ تهران یا شهرهای بزرگ زندگی می کنید میتونید تو تلگرام گروه کاردر منزل عصو شید بعد واسع تمیز کاری ب ...

اطراف تهران هستم ولی بیرون ازمنزل نمیتونم برم بچه دارم فقط کاردرمنزل میخام