2777
2789
عنوان

بیاید براتون حمد بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 36 پست

سلام لطفا کمک کنین ببخشید مرتب مزاحمتون می شم کرونا گلاب به روتون استفراغ داره؟

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم و این که پولی که پیش کسی داره پس بده،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹

[QUOTE=205872340]سلام لطفا کمک کنین ببخشید مرتب مزاحمتون می شم کرونا گلاب به روتون استفراغ داره؟[/QUOسلام برای بعضی ها داره منم حالت تهوع داشتم دکتر قرص داده بود دقیق یادم نیست دیمیترین بود فکر کنم این قدر این روزها همه مون قرص ودوا مصرف کردیم اسم داروها رایادم نمیمونه 

خدایا دستمونو محکم بگیر وول نکن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=205872340]سلام لطفا کمک کنین ببخشید مرتب مزاحمتون می شم کرونا گلاب به روتون استفراغ داره؟[/QU ...

ممنونم لطف می کنین حلال کنین الهی تن شما و عزیزانتون سلامت باشه الهی آمین

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم و این که پولی که پیش کسی داره پس بده،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹

ممنونم لطف می کنین حلال کنین الهی تن شما و عزیزانتون سلامت باشه الهی آمین

عزیزم این چه فرمایشیه ان شاالله سلامت باشید وبرادرتون هم به زودی شفای کامل بگیرند به حق حضرت زهرا س که من برای شفای همسرم به ایشون متوسل شدم وجوابم را دادند ان شاالله به همه نظر کنند 

خدایا دستمونو محکم بگیر وول نکن 
عزیزم این چه فرمایشیه ان شاالله سلامت باشید وبرادرتون هم به زودی شفای کامل بگیرند به حق حضرت زهرا س ...

میشه لطفا برا اینکه بارداربشم برای منم یک حمد بخونید 

مادر فقط ان زنی نیست که هر صبح با صدای دردانه اش بیدار میشود ….من هم مادرم ….منی که شب در خواب تورا میبینم دلم نمیخواهد هرگز صبح شود ….وقتی در خواب تورا در اغوشم میبینم میدانم که ندارمت ….ولی دلم برات میلرزد ،صبح ک بیدارمیشم لبخند به لب دارم چون روی ماه تورا دیده ام ،چون تو در اغوشم بودی ….چون بوی تنت را به ریه هایم کشیده ام …حتی در خواب و برای یک لحظه…..اری من هم مادرم …..مادر فرزند ندیده و نیامده ام‌،مادر تویی که برای داشتنت روزهای قشنگ جوانی ام را در مطب دکترها و بیمارستانها گذرانده ام …. مادر تویی که برای داشتنت مشت مشت قرص میخورم و صدها امپول میزنم منی که تمام تنم به مرحمت امپولهای گران قیمتم کبود است ….من و امثال من مادرتر از هر مادری هستیم …..مادران زجر کشیده ….مادرانی که ثانیه ثانیه روزهایمان را با حسرت داشتن دلبندمان میگذرانیم ….که با دیدن یک کفش نوزادی پشت ویترین مغازه ها دلمان میلرزد و پر میشود از غصه ،پر میشود از حسرت دیدن تو با این کفش ها و تاتی کردنت …. اری منم مادرم ….فقط تورا کم دارم ….فقط در رویا هایم برایت مادرانگی میکنم 💜💜💜💜  رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذُرّیَّهً طَیِّبه اِنَّکَ سَمیعُ الدُعا رَبِّ لا تَذِرنی فَرداً وَ اَنتَ خَیرُالوارِثین.      
خوندم عزیزم ان شاالله تا قبل ماه مبارک رمضان بیای تاپیک بارداریت را بزنی 

دستت دردنکنه عزیزدلم ایشالله هر چی از خدا میخای بهت بده ایشالله منم بارداربشم بعد از دوازده سیزده سال انتظار

مادر فقط ان زنی نیست که هر صبح با صدای دردانه اش بیدار میشود ….من هم مادرم ….منی که شب در خواب تورا میبینم دلم نمیخواهد هرگز صبح شود ….وقتی در خواب تورا در اغوشم میبینم میدانم که ندارمت ….ولی دلم برات میلرزد ،صبح ک بیدارمیشم لبخند به لب دارم چون روی ماه تورا دیده ام ،چون تو در اغوشم بودی ….چون بوی تنت را به ریه هایم کشیده ام …حتی در خواب و برای یک لحظه…..اری من هم مادرم …..مادر فرزند ندیده و نیامده ام‌،مادر تویی که برای داشتنت روزهای قشنگ جوانی ام را در مطب دکترها و بیمارستانها گذرانده ام …. مادر تویی که برای داشتنت مشت مشت قرص میخورم و صدها امپول میزنم منی که تمام تنم به مرحمت امپولهای گران قیمتم کبود است ….من و امثال من مادرتر از هر مادری هستیم …..مادران زجر کشیده ….مادرانی که ثانیه ثانیه روزهایمان را با حسرت داشتن دلبندمان میگذرانیم ….که با دیدن یک کفش نوزادی پشت ویترین مغازه ها دلمان میلرزد و پر میشود از غصه ،پر میشود از حسرت دیدن تو با این کفش ها و تاتی کردنت …. اری منم مادرم ….فقط تورا کم دارم ….فقط در رویا هایم برایت مادرانگی میکنم 💜💜💜💜  رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذُرّیَّهً طَیِّبه اِنَّکَ سَمیعُ الدُعا رَبِّ لا تَذِرنی فَرداً وَ اَنتَ خَیرُالوارِثین.