2777
2789
عنوان

وااای حالم از دخترخالم بهم میخوره

4471 بازدید | 8 پست

شوهرش رفته بود جایی این گفت خونه این میخوام بیام‌خونتون‌‌‌.‌‌‌‌...اومد

خواست آب بخوره از یخچال در یخچالو باز کرد گردوی مارو دید

این با کوفتم گردو میاورد میخورد 

تو چند روز کاملااا ی کیلو گردومو ک شده

میرم خونشون داشتم زیتون میریختم یهم گف پری جون لطفا کم بریز تو پیاله

تو گوشیمم میاد پیام‌نامزدمو باز میکنه

بابام منو برد ی گوشی گف پری تو اتاق داشتی یا تلفن حرف میزدی فلانی پشت در گوش وایساده بود مامانم با بابام‌دعوا گرف چقد خبرچینی

بابام‌گف چی گفتم‌مگه گفتم هواشو داشته باشه تلفنی حرف میزنه

امروز  پیا دادع انقد خوشحالم قراره تو یه شهر زندگی کنیم هفته یکی دوبار بریم پیش هم😑😑😑😑

هیچیم نمیتونم بهش بگم 

تا بگم یکاری میکنه کل خانوادش با مامانم قهر کنن

تصور کن یه پدر پشت در اتاق عمله و بهش خبر میدن بچت دختره  یاا... مادری که داره حیاطو جارو میکنه یهو زنگ درو میزنن میره درو باز میکنه میبینه پسرشه که از جنگ برگشته❤براتون همینطوری حال خوب آرزو میکنم،امیدوارم از خوشحال اشکتون دراد،ب خودت سیلی بزنین بگین ینی من بیدارم؟!☺💓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با رفتار بهش نشون بده خیلی زیاده روی میکنه    

بخدا مامانم منو جر میده میذاره

تصور کن یه پدر پشت در اتاق عمله و بهش خبر میدن بچت دختره  یاا... مادری که داره حیاطو جارو میکنه یهو زنگ درو میزنن میره درو باز میکنه میبینه پسرشه که از جنگ برگشته❤براتون همینطوری حال خوب آرزو میکنم،امیدوارم از خوشحال اشکتون دراد،ب خودت سیلی بزنین بگین ینی من بیدارم؟!☺💓

نيستي ديگه؟

اي پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بي‌طاقتم، و جانم از آن اندوه كه نصيب من گرديده، آكنده است؛ و اين در حالي است كه تنها تو مي‌تواني آن اندوه را از ميان برداري و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور كني. پس با من چنين كن، اگرچه شايسته‌ي آن نباشم، اي صاحب عرش بزرگ!