2777
2789
عنوان

کسایی که لباس فروشی دارن یا تو لباس فروشی کار میکنن یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 6654 بازدید | 21 پست
سلام عزیزم شما مغازتون ب کجا رسید ؟ منم حدودا دو ماهدک زدم و خیلی راضی نیستم دارم ناامید میشم

سلام حالا حالاها باید صبور باشی من یکسال بیشتره میگذره بازم به اون صورت خبری نیست چون اولا مغازمون محلیه دوما همه چی خیلی گرون شده مردم بتونن شکمشونو سیر کنن هنر کردن

شما چه شهری هستین؟محلی میفروشین یا داخل خیابونه مغازتون؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو این شرایط واقعا باید یه جای مورد اعتماد و ارزون قیمت پیدا کنید و خریداتون رو انجام بدین من با چنتا تولیدی معتبر لباس کار میکنم. 

اگه برای عید 1402دنبال یه کانال یا پیج معتبر هستین که کیفیت لباس هاشون خوب باشه من کلی لباس با تنوع و کیفیت بالا دارم خوشحال میشم به گروهم سر بزنین و توی این اوضاع اقتصادی کمکم کنید کارم رونق بگیره

کانال روبیکام
https://rubika.ir/joing/DHGFGEEI0CNIAXTFHIKIWYLVUQD

پیج اینستا 

@ mezon_rahino

من داخل پاساژ لرستان ازنا

سلام عزیزم کار شما به کجا رسید؟ به سود رسیدین؟

دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻‍♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻‍♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻‍♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪                             سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️  سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍
سلام خداروشکر خوبه 

سلام عزیزم خوب هستین...گلم لطف می کنی کمکم کنی..من سرپرست خانواده ام   مبخام‌مغازه لباس فروشی زنونه مثل تاپ و شلوار و جوراب و لباس زیر بزنم..حالا یا مغازه تو بازار یا غرفه تو فروشگاهی...بنظرتون سود خوبی داره؟؟برم از عمده فروش تهران خرید کنم بصرفه هست؟؟معمولا چند درصد میشه رو لباس کشید 

لطف میکنید راهنمایی کنی عزیزم