2777
2789

اوایل عاااااالی بود خیلی براش ذوق میکردم

اما الان گرد و قلمبع شده هیچ غوسی نداره هیچکس متوجه عمل من نمیشه😞

سه بار کوروتون زدم اما هیچی

میگن ورم داره اخه مگه میشع ورم شکل بینیو با روزای اولش تغییر بده

کسی تجربه داره😞😞😞😞😢😢😢😢😢

گوهر دل را مزن بر سنگ هر ناقابلی،صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچکدومتون به پای من نمیرسید ۵ ماهه عمل کردم بینیم هیچ چیزیش شبیه بینی عمل شده نیست ، دکترمم یه بی شرف از خدا بی خبر که تا نارضایتیمو دید دیگه پذیرشم نکرد

میدونی کجاش خنده داره؟ این که تو فکر میکنی من خودمو درگیر یه بحث احمقانه میکنم درحالی که حتی نمیدونم طرف مقابلم توی دنیای واقعی چند سالشه و چقدر سواد داره 😂 ولی من فقط حرفم و میزنم و میرم اگر هزار بارم ریپلای کنی نگاه نمیکنم🤭 اینترنت جامعه را به فساد نکشیده ، این فساد شماست که اینترنت آن را به تصویر کشیده
ینی واقعا میشه امید داشته باشم

بله 

الانم خوردي فصل گرما بيني خيلي ورم ميكنه 

حتي مني كه سه سال پيش عمل كردم رفتم شمال هوا گرم بود بينيم باد كرده بود دوباره اومدم تهران درست شد😂

❌ لایک ❌
بله  الانم خوردي فصل گرما بيني خيلي ورم ميكنه  حتي مني كه سه سال پيش عمل كردم رفتم شمال ...

من حتی بینیم غوس نداره این نوکش گرد شده اصلا افتضاح

سوالتونو نمی‌فهمم ولی بینی قوس و ایناش معلوم میشع  قشنگ میشه دیگه . ورم تا یک سال طول می‌کشه ب ...

بینیم گوشتی بود

روزی ک پانسمانمو باز کرد بینیم فوق العاده بود

من میخوام  بدونم دوباره ب اون شکل برمیگرده؟

هیچکدومتون به پای من نمیرسید ۵ ماهه عمل کردم بینیم هیچ چیزیش شبیه بینی عمل شده نیست ، دکترمم یه بی ش ...

شکایت کن ازش