2777
2789
عنوان

شرکت حقو حقوقم رو نمیده چیکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1689 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از طریق شکایت به جایی میرسم یعنی؟؟

ممکنه به حقت نرسی چون امضا زدی ولی تو شکایتت میتونی مطزح کنی که امضا ازم گرفتند ولی پرداختی انجام ندادند . خود بازرسین اداره کار و تامین اجتماعی هم میدونن کارفرماها این کارها رو میکنن . یه مشورت از خود اونجا بگیر که شکایت رو چه طوری تنظیم کنی . بنظرم شکایت بهتر از گذشتن از حقت هست حتی اگر بهش نرسی

نمیخوام ناامیدت کنم ولی نباید قبل دریافت امضا میکردی.باید میگفتید اول چکم رو بدید یا بریزید به حسابم بعد امضا میکنم.اونا باید اول میریختن نه اینکه شما امضا کنی دریافت کردم.بر فرض که اونا میگفتن اگر برات واریز کردیم و امضا نکردی چی؟بازم اونا چیزی از دست نمیدادن چون برگه واریز رو داشتن و میتونستن اثبات کنن با شما تسویه کردن.

کار شما عین کسیه که رفته محضر بدون دریافت پول سند خونه اش به بنام خریدار زده.خب عزیزم اول پولت رو بگیر بعد امضا تسویه بزن

به خاطر همین مشکلات کارفرما و کارگری الان چندین ساله تسویه حساب بدن مدارک پرداختی را در هیچ جلسه اداره کار قبول نمی کنند 

برو شکایت کن بابت حق و حقوقت  یکم پیگیری میخواد  تو شرایط کرونا بیشتر مجازی شده و فاصله جوابدهی 25 روز بیشتر شده ولی جواب میگیری و حق و حقوقت را کامل می تونی ازشون بگیری

شکایتم کنی احتمالا پول و پارتی  اونا میچربه البته شایدم با کلی دوندگی موفق شی،ولی یه کلیپ ۱ دقیقه ای از خودت بگیر یکم اشک تمساح بریز که حقمو خوردنو این حرفا....خودشون دودستی پولو بت میدن

dont give up of your dream
نمیخوام ناامیدت کنم ولی نباید قبل دریافت امضا میکردی.باید میگفتید اول چکم رو بدید یا بریزید به حسابم ...

من فکر میکردم بعدش پولمو میدن چون تا به امروز به موقع حقوق پرداخت کردن و نامردی ای ازشون ندیده بودم همونجام بهشون گفتم برگه هایی ک امضا کردمو پس بدید به من وقتی پول زدین بیارم گفتن بعداین همه مدت همکاری شما مگه به ما اعتماد نداریو از اینجور حرفا اگه میدونستم میخوان انقد اذیت کنن امضا نمیکردم