2777
2789
عنوان

کتک

| مشاهده متن کامل بحث + 1790 بازدید | 33 پست

درکشورهای دیگه ارزش انسان به انسان بودنشه.نه صرف خانم یا آقا ،کوچیک یا بزرگ بودنش ، بنابراین کسی حق توهین یا کتک یا...نداره .و همینطور اون  کشورها به این نتیجه رسیدن که آسیب در هرسنی نه تنها باعث مشکلات در خانواده میشه حتی جامعه رو درگیر میکنه که برای ی جامعه وضعیت بدی ایجاد میکنه وحتی باعث هزینه های بسیار میشه.بنابراین جلوی هرگونه آسیبی به یک انسان گرفته میشه

درکشورهای دیگه ارزش انسان به انسان بودنشه.نه صرف خانم یا آقا ،کوچیک یا بزرگ بودنش ، بنابراین کسی حق ...

درسته . ممنون بابت نظر عالی و ماندگارت 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این مردایی که بزرگ شدن و تشکیل خانواده دادن و دیگه نمیشه کاری کرد. اگه مشاور بگه جدا شدن بهتر از موندن با همچین مردیه باید جدا شد.

ولی میشه از الان شروع به فرهنگ سازی کرد. به پسرامون یاد بدیم تحت هیییییچ شرایطی حق کتک زدن مخصوصا یک زن یا بچه رو نداری. و قدرت یه مرد به زور بازو و زدنش نیست.به جنتلمنی و گذشتشه

این مردایی که بزرگ شدن و تشکیل خانواده دادن و دیگه نمیشه کاری کرد. اگه مشاور بگه جدا شدن بهتر از مون ...

بله حق با شماست. یه مادر میتونه یک نسل رو عوض کنه . 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟