2777
2789
عنوان

کتک

| مشاهده متن کامل بحث + 1790 بازدید | 33 پست
متاسفانه  تو ایران جوریه که بچه رو بکشنم میگن خب باباش بوده ! اصلا کتک زدن کار انسانی نیست ول ...

خوب الان به نظرت باید چه کرد؟ 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
خوب الان باید چکار کنیم؟ شما به عنوان یک خانم اگاه تر، چکار میتونی بکنی؟‌

کاری نمیشه کرد 

من خیلی تلاش کنم فقط میتونم زندگی خودمو طوری ک میخوام بسازم 

این مربوط ب جامعه و کشوره 

ک حل شدنی نیس ب راحتی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چرا داریم . کلی شرط ضمن عقد داریم . کلی هم میتونیم موقع عقد اضافه کنیم . ولی نمیکنیم چون نپریدن خاست ...

متاسفانه هر کسی این قانون و قبول نمیکنه 

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

چون تو ایران و افغانستان و کشور های اینجوری ارزش زن در حد یک انسان نیست که حتی حقوق اولیه انسانی اش رو داشته باشه....

خیلی خیلی کم تره

مثل یه برده یا کالا یا حیوون خونگی برای مرداست

(نمیگم همه اینجوری هستن 

از نظر قانونی و عرفی میگم اگه قوانین و عرف های جامعه رو بیایم تک تک ترجمه کنیم می‌فهمیم معنی شون همینه)

جان؟ موضوع من نیستم عزیزم .  

عه من درست نخوندم😅

ولی نظرم اینه ک همیشه ساکت بودن درست نیست، بعضی وقتا  صبر درسته و نتیجه میده بعضی وقتا نه... آدمایی که این مشکلو دارن باید از مشاور کمک بگیرن

خوب الان به نظرت باید چه کرد؟ 

به نظرم تا وقتی قوانین مشکل داره 

هر فردی باید خودش شروع کنه به تغییر 

به عنوان مثال شما اگر مادر بشی ... فردی اگر پدر میشه 

باید یاد بگیره تغییر کنه و صاحب بچه نیست و حق نداره بزنه بچه رو ... البته این اسونترین راه هست 

راه دیگه فرهنگ سازی در جامعه هست ... افرادی که تریبونی در اختیار دارن ... یا حتی همینجا اینکه هیچ کسی حق نداره بجشو بزنه یا حتی زنشو یا حتی شوهرشو ...

فرهنگ سازی خیلی کار سختیه  .. چون تغییر افکار و عقاید کسایی که سال ها با این تفکرات بزرگ شدن کار راحتی نیست 

ولی ادمی میتونه از خودش شروع کنه 

تغییر قانون سختی های خودشو داره ادمایی که تخصص در این کار دارند فقط میتونن تغییرش بدن ... اخه قوانین ایران بر اساس مذهب هم هست و مخالفت باهاشون مذهبیون رو ناراحت میکنه و عصبی و قبول نمیکنن ... 

چون تو ایران و افغانستان و کشور های اینجوری ارزش زن در حد یک انسان نیست که حتی حقوق اولیه انسانی اش ...

مرسی نظرتو گفتی 

بله دقیقا همینطوره . از طرفی یک جریات پیچیده و مرموز داره به نوعی حس تقدس به افراد آسیب دیده میده ،تا بتونن راحت تر با این قضیه کنار بیان . 

عه من درست نخوندم😅 ولی نظرم اینه ک همیشه ساکت بودن درست نیست، بعضی وقتا  صبر درسته و نتیجه می ...

خوب موضوع اینجاست که نه تنها خود این آقایون بلکه خانواده و حتی همسرانشون هم اینو به عنوان یه مشکل نمیبینن . حتما خودتون هم تو همین نی نی سایت متوجه این امر شدین 

مرسی نظرتو گفتی  بله دقیقا همینطوره . از طرفی یک جریات پیچیده و مرموز داره به نوعی حس تقدس به ...

اصلا این یه بحث خیلی پیچیده هست

و ریشه تو یک موضوعی داره که اگه الان بگم تعلیق میشم...

به نظرم تا وقتی قوانین مشکل داره  هر فردی باید خودش شروع کنه به تغییر  به عنوان مثال شما ...

مرسی وقت گذاشتی . 

بله کاملا قبول دارم . 

همینجا و خونه خودمون . بهترین جا برای جرقه زدن تو این تاریکیه .‌

خوب من این تاپیک رو زدم چون دارم راجع به ترس از تفکر و تغییر ، و راجع به انواع تمایل به همذات پنداری تحقیق خونگی 😁 میکنم . 

این نوع تاپیک ها و هر نوع تاپیکی که به نوعی حس لزوم به تفکر عمیق تر و نیاز به تغییر رو به افراد میده ، همیشه خلوته چون همراه با احساساتی که گفتم ، حس وحشت رو هم میده . 

اما تاپیک هایی که اوصاع استارتر خراب تر از اکثر کاربرهاست یا حداقل مشابه خودشونه ، شلوع و پر از نظره چون به نوعی حس آرامش ناشی از همذات پنداری میده . 

این یه برداشت ناشیانه از جانب من بود . بماند به یادگار .