اولش دلتنگی ولی بعد عادت میکنی که البته ارزش اون استقلالی که به دست میاری رو داره
خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟ / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من چند سال پیش اینجوری بودم خانوادم تهران بودم خودم آبادان اولاش خیلی سخت بود برام اما کم کم عادی شد
مهندس نفت هستم🤩 هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد👑❤ مامان دوتا نی نی دوقلو🥲😍❤ درخواست دوستی قبول نمیکنم دوست عزیز من خیلی دیر به دیر به این سایت میام و نمیخام شرمنده کسی بشم🤍 Deutscher Staatsbürger🇩🇪
کسی رو اونجا داشتید؟ تو خوابگاه بودید؟ تنها میرفتید بیرون؟
من خوابگاه بودم و خونه خاله مم همون شهر بود ولی هفته ای یه بار شامی ناهاری چیزی میرفتم خونه شون
گاهی تنها میرفتم بیرون گاهی با دوستام
خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟ / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
من خوابگاه بودم و خونه خاله مم همون شهر بود ولی هفته ای یه بار شامی ناهاری چیزی میرفتم خونه شو ...
آخه من بخوام برم جایی کسی نیست زیاد اهل دوست شدن و بیرون رفتن باهاشون نیستم اونجاهم بخوام برم باید خودم برم تو خونه آپارتمانی زندگی کنم چون برم خوابگاه کسر میکنن از حقوقم
آخه من بخوام برم جایی کسی نیست زیاد اهل دوست شدن و بیرون رفتن باهاشون نیستم اونجاهم بخو ...
دیگه خودت باید شرایطت رو بسنجی و ببینی از عهده ش برمیای یانه ... و در کل زندگی یه شهر دیگه و به طور مستقل خیلی برای رشد شخصیت و فکر آدم خوبه