2777
2789
عنوان

میخوام خونمو موکت کنم ،راهنمایی*

413 بازدید | 12 پست

کف خونم سرامیکه ولی چون دوتا بچه کوچیک دارم واز لخت بودن کفم بدم میاد میخوام موکت کنم وروش فرش بندازم ،چه رنگی بگیرم که بادوام وشیک باشه وچرک نما نیاشه؟چ مارکی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طوسی تیره یا قهوه ای روشن ...از اون پرز بلندها 

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗

مارکش که پالاز باشه حتما . من پالاز داشتم طرح پامچال . پرز بلند نیست . واقعا عالیه درجه ۱ هیچی بهش نمیچسبه . اما پرز بلند هم داره که بنظرم برای اتاق  مناسب هست . البته اگه توی هال و غیر اتاق هم فضات زیاده بازم پرز بلند بهتره. رنگ هم بسته به فرش هست . ولی کلا رنگ آبی نفتی نه اینقدی تیره هست که خونه رو کوچیک نشون بده نه اونقد روشن مثل من که شیری بود پوستم کنده میشد یا خواهرم که صورتی هست . البته طیف رنگیش زیاد هست . یه چیزی بگیر نه خونه رو کوچیک کنه نه اینکه همش شامپو فرش دستت باشه . اینم بگم اصلا ارزون نیست

رو پرز بلند نمیشه قالی انداخت کخ

نه از اون خیلی بلند ها منظورم نییت

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗