بچه ها شما موارد ریزی که از طرف همسر یا دوست پسرتون میبینید توجهتون رو جلب میکنه و به روش میارید؟ مثلا من خیلی ادم تیزی ام درکل بدبینی و شکاکی رو دارم توی وجود خودم بیشتر هم بخاطر تجربه بده، بعد مثلا کیسم تا جایی که من دیدم وقتی با مردا حرف میزنه تن صداش بلنده اما یبار دیدم با تن صدای پایین داره صحبت میکنه بهش وحشتناک شک کردم که داره با دختر حرف میزنه، و بد افتاده به دلم، یا یه پیج دوم داره همیشه در مورد اون شک تو دلمه که اصلا چکارش داری این پیجو کسیو چک میکنی؟ یا مثلا آخر شبا دیروقت که بیداره شک دارم که با کی چت میکنه، حقیقتا شرایط سختی داره داداشش پنج ماهه فوت کرده و درگیر رسیدگی به خانوادشه و از طرفی اول مسیر کاریشه خیلی درگیر کاره، جوری نیست که بگم بیکاره وقت و حوصله شیطنت و بازیگری داره، خودمون خیلی کم حرف میزنیم و بیرون میریم، ولی بازم هی شک میکنم و هی دعوا راه میندازم، شما خانما به این چیزای ریز حساس هستید؟ واکنش نشون میدین؟ درسته اینارو خیلی با لحن خوب بهش بگم؟ میترسم بدش بیاد و بدتر شه یا انقد این افکار منفی بمونه که سرم بیاد، چکار کنم خواهشا انرژی منفی و توهم ندین بهم فقط راهکار و تجربه بدین، چون تو این سایتم خودش انقد از خیانت و چیزای بد گفته ادمو شکاک تر مبکنه
زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق
من ن دعوان چیزی اول تهشودرمیارم بداگ چیزی بوددعوااگ نبود ک هیچی.
بعضی وقتا نمیشه تهشو دراورد اخه چجوری ته یچیز گذرا که دیدم افتاده تو ذهنم رو در بیارم اگه هم هرچی میشه بخوام ازش بپرسم طرف اصلا اگه نپبچونه صدرصد زده میشه
زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق
به نظر من شک کردن تو زندگی اصلا درست نیست تا روزی که با چشمات چیزی نبینی باور نکن حتا با چشمات هم که دیدی باید مطمئن بشی بعد اقدام کنی اگه هی بخوای دعوا کنی خود به خود سمت راه بد میره چون میگه اینکه اول اخر شک میکنه خواهرم تو گوشی گشتن مردها خیلی طبیعیه منم وهرم کل شب پا گوشی ولی دلیلی به شک کردن به ندارم و اصلا اهل شک کردن هم نیستم
ن نبایدبگی تامدرک دستت نیومده نگوچون زیرکارش میشه .تامدرک نگرفتی نیااین دوره ادم هابامدرک همه چیومیپ ...
دقیقا درست میگی مدرک هم بدی طرف کار خاصیم نکرده باشه حداقل برا ناراحت نشدنت درست راستشو نمیگه، ولی مدرک آوردنم به این آسونی نیست برفرض طرف با کس دیگه در ارتباط باشع تلفنی مثلا منی که دسترسی به تماساش ندارم چطور مدرک بش بدم، یا مثلا یه خط دوم داره نزدیک هزاربار سرش دعوامون شده هنوزم شک دارم بهش با اینکه اصلا شاید کاریم نکنه باهاظ
اگه بربد مشاوره خیلی خوبه باعث میشه چیزی را تو ذهنتون بزرگ نکنید چون فقط خودتون اذیت میشید
مثلا جدی میخوام نظر یه خانم دیگه رو بدونم، شما مثلا شوهر یا دوست پسرت پیج دوم فیک داشته باشه،. یا نمیدونم مثلا یه خط دوم داشته باشه که شمارشو داری ولی اصلا معلوم نیست استفادش چیه و جواب درستی هم نگیری شک میکنی یا نمیکنی؟
عزیزم دیگه همه دو خط دارن منم دارم ولی هیچ کاری نمیکنم فقط تعرفه ارزون تره برا زنگ زدن 😂
ببین خودمم دارما، ولی تکلیفش روشنه، برا اون نمیفهمم این خط کوفتی چیه، سه تا خط داره یدونه مخصوص کارشه، یدونه خط معمولیه هم کار میکنه باهاش، این سومی رو یه گوشی دیگست و خطیه که بار اول که آشنا شدیم این شماره رو داد به من، شماره رو زدم تو نرم افزار اصلا زیاد آنلاین نمیشه باهاش شاید دوسه روز یبار جمعا اندازه یه ربع، یه زمانی زیاد آنلاین میشد، نمیفهمم چیه این شماره اصلا