2777
2789
عنوان

علائم بارداری کمک

95 بازدید | 5 پست

سلام دوستان من فردا موعد پریودیمه...دوهفته پیش تکرر ادرار و نوک سینم حساس شده بود و درد میکرد و معده درد و تپش قلب و سردرد داشتم و زیر دلم گاهی سمت راست گاهی سمت چپ درد میگرف و ب سمت کشاله ران مرف درد میکرددردش یک دقیقه بود باز خوب میشد تاحالا هیچ وقت اینجوری نبودم اولین ماهه ک اینجوری شدم..الان سمت راست زیر دلم درد میگیره و کشاله رانم‌.و سردرد....من تنبلی تخمدان داشتم و دکتر قرص مارولین داد ک هرشب می‌خوردم و جلو گیری نداشتم حین رابطه...کسی بود ک این علائم و داشته باشه باردار بوده باشه ؟؟

من قبل بارداریهام هیچ علامت خاصی ندارم.ولی برای هر کس علائم متفاوته.انشاالله که الان هم باردار باشی و بیای تاپیک بزنی که باردار شدی.ولی علائم افراد مختلف با هم متفاوته.شاید علائمتون مال بارداری باشه یا شروع سیکل بعدی.

من قبل بارداریهام هیچ علامت خاصی ندارم.ولی برای هر کس علائم متفاوته.انشاالله که الان هم باردار باشی ...

نمیدونم بخدا خداکنه باردار باشم یکساله ک چشم انتظارم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم بخدا خداکنه باردار باشم یکساله ک چشم انتظارم...

نگران نباش.توکلت به خدا باشه.منم مشکل بارداری داشتم.البته یه پسر 6.5ساله دارم.پارسال هفته 20یه سقط داشتم و دخترم دقیق روز دختر آسمانی شد.بعد به مشکل بارداری خوردم.6ماه داروی کمک باروری مصرف کردم و باردار نشدم.فروردین دکترم منو فرستاد عکس رنگی.جفت لوله هام بسته بود که با همون عکس باز شد.فروردین چون داروهام بخاطر عفونت باکتریال و قارچی زیاد بود اقدام نکردم.ولی اردیبهشت با اینکه به دلیل ماه رمضون و وجود خواهرزادم تو‌خونمون که از راه دور اومده بود چند بار بیشتر اقدام نداشتیم.دکتر برای اردیبهشت هم داروی کمک باروری داده بود ولی استفاده نکردم.در کمال ناباوری یه بی بی چک خونه داشتم دقیق روز موعودم بی بی چک زدم و مثبت بود.

توکل کن به خدا باور کن در کمال ناباوری و جایی که انتظار نداری خدا چشمت رو به معجزه اش روشن میکنه.انشاالله معجزه ای که داریم دامروز در موردش صحبت میکنیم فردا به حقیقت بپیونده.

الهی آمین.