2777
2789
عنوان

بیاین سنو مناببینید🤩🤩📸📸📸📸

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 49 پست
هر وقت جوابو گرفتی بیا ب منم خبر بده😄😄

چشم عزیزم

خدایاجونم این روزهاخیلی بهت نیازدارم خداجون یه لطفی درحق من بکن نینیم سالم بیادبغلم ویه زندگی سه نفره تشکیل بدیم وخونمون پرازعشق بشه  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تازه هفته۹بوداینقدرتپلوبودهرجامیرم سنومیگه خوشگله وشیطون وقتی به شوهرم میگم میخنده میگه اخه ازکجامعل ...

وای ننه 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 قسمت همه منتظرا الهی 😍😍😍😍 

❤️ی صلوات واسه سلامتی مامانم میفرستی؟ 😢❤️
تازه هفته۹بوداینقدرتپلوبودهرجامیرم سنومیگه خوشگله وشیطون وقتی به شوهرم میگم میخنده میگه اخه ازکجامعل ...

بگو درسته قیافه بچه معلوم نیست مامانشو ک میبینن😄😄😄😄

😕گاهی امید باعث میشه فقط انتظار بکشی واقعیتو تغییر نمیده 
بی بلا  الهی بسلامتی بیاد بغلت گلم

ممنون عزیزم دعاکنیدسالم باشه هرچی بشه برام مهم نیس چون هیچکدومشون ندارم دوتاسقط داشتم

خدایاجونم این روزهاخیلی بهت نیازدارم خداجون یه لطفی درحق من بکن نینیم سالم بیادبغلم ویه زندگی سه نفره تشکیل بدیم وخونمون پرازعشق بشه  
بگو درسته قیافه بچه معلوم نیست مامانشو ک میبینن😄😄😄😄

اتفاقامنم گفتم مامانشون دیده گفته نینی هم مثل مامانشه خدایی شوهرمم خشگله

وای ننه 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 قسمت همه منتظرا الهی 😍😍😍😍 

انشالله عزیزم به زودی خبرهای خوبی بشنوی ونینی بیادبغلت منم دوتاسقط داشتم واقعااگه این چیزیش بشه داغون میشم

اتفاقامنم گفتم مامانشون دیده گفته نینی هم مثل مامانشه خدایی شوهرمم خشگله

بچه دوستم بدنیا اومده بود شبییه باباش شده بود همه بهش میگفتن اصلا ب تو نرفته این همه زحمت کشیدی 

میگفت مهم اخلاقه😂😂😂

😕گاهی امید باعث میشه فقط انتظار بکشی واقعیتو تغییر نمیده 
گبچه دوستم بدنیا اومده بود شبییه باباش شده بود همه بهش میگفتن اصلا ب تو نرفته این همه زحمت کشیدی&nbs ...

😂😂😂😂منم فکرکنم شبیه باباش میشه چون همش نگاش میکنم میگم کاش چشماش لباش شبیهت بشه

انشالله عزیزم به زودی خبرهای خوبی بشنوی ونینی بیادبغلت منم دوتاسقط داشتم واقعااگه این چیزیش بشه داغو ...

یه دونه دارم هفته م با شما یکیه 😍😍 انشاالله نی نی جفتمون سالم بیاد بغلمون به حق حضرت زهرا ❤️ انقد ذوق دارم سونو نی نی میبینم❤️

یه دونه دارم هفته م با شما یکیه 😍😍 انشاالله نی نی جفتمون سالم بیاد بغلمون به حق حضرت زهرا ❤️ انقد ...

ای جووونم پس سنونداری نشونمون بدی؟ انشالله عزیزم دعاکن برام میگم توشکمت دردنمیگیره؟وببخشیدبادنمیکنخ

یه دونه دارم هفته م با شما یکیه 😍😍 انشاالله نی نی جفتمون سالم بیاد بغلمون به حق حضرت زهرا ❤️ انقد ...

نینیت معلوم نشدچیه

ای جووونم پس سنونداری نشونمون بدی؟ انشالله عزیزم دعاکن برام میگم توشکمت دردنمیگیره؟وببخشیدبادنمیکنخ

سونو دارم ولی تو ماشین شوهرم مونده رفته سرکار.چرا شکمم باد میکنه نفخ داره  مخصوصا اگ حبوبات و غذای نفاخ بخورم😅 گاهی وقتا درد میگیره. هی میرم دستشویی بهتر میشه🤭🤭ترش هم زیاد میکنم