2777
2789
عنوان

حال دلم آشوبه...برای مادرم مینویسم

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 18 پست
اره شروع کرده امروز روز دومه ولی چون قندش منظم نیس باید خیلی مراقبش باشیم  خدا به مامانت سلامتی ...

قند مادرتو با دستگاه قند روزی سه بار کنترل کن.خوب میشه ایشالا غصه نخور.باید همش سوپ گرم بخوره.مایعات فراوان ...دمنوش اویشن...دلت رو روشن کن .هروقت مادرت خوب شد بهم خبر بده خوشحال میشم.

قند مادرتو با دستگاه قند روزی سه بار کنترل کن.خوب میشه ایشالا غصه نخور.باید همش سوپ گرم بخوره.مایعات ...

حتما عزیزم اره چک میکنم با دستگاه  واسش قهوه و کندر دم میکنم واسه قند عالیه واسش پوسته وسط گردو دم میکنم انشالله مامان تو هم خوب شه به منم خبر بده که وقتی خوب شد واستون خوشحال شم واسه آرامش دلت و خوب شدن مامانت۱۰۰ صلوات میفرستم💜

من رفتم خروج کاربری زدم  خداحافظ برای همیشه .... حلالم کنین..   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گر نگهدار من آن است که من میدانم

شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

عزیز دلممم  با تمام وجودم از خدا میخوام که سالیان سال بهترین زندگی رو کنار مامان گلت داشته باشی و مطمئن باش که خدا معجزه میکنه براتون

شرمنده ام که بی تو نفس می کشم هنوز