2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا بچه بازیه حس ششم جمع نشده؟اصلا حس ششم یعنی چی....ی الهاماتی که به طرف مربوطه ب همون طرف الهام می شه به زندگی خود طرف مربوطه ن دیگران بعدشم الهاماته دستوری نیست که بگه به من الهام کنید خود طرفم نمی فهمه چ زمانی و در چ مواقعی بهش الهام می شه ...ده دفعه هم من اینجا سوال پرسیدم دروغ در اومده...خوشتون میاد دروغ بشنوید؟

به دوش من بگذار ای سرود صبح "ودا"‌ها🍃تمام وزن طراوت را🍃که من🍃دچار گرمی گفتارم

عزیزم ایناییم ک ادعای حس ششمی دارن اگ بری تو تاپیکاشون خودشون هم دنبال حس ششم میگشتن 😀...پس اعتماد نکن..اگ لالایی بلد بودن خوشون خوابشون میگرفت👌👌

میشه هر کی امضام رو دید واسه رسیدن ب حاجت دلم ۵ تا صلوات بفرسته و هدیه کنه ب امام زمان عج 💚🌼...حاجت روا بشین مهربونا 🌸🌼💚
عزیزم ایناییم ک ادعای حس ششمی دارن اگ بری تو تاپیکاشون خودشون هم دنبال حس ششم میگشتن 😀...پس اعتماد ...

ولش خودش می گه دوست دارم دروغ بشنوم کائنات کلا بنا رو بر اساس دروغ براش ردیف می کنه 

عزیزم ایناییم ک ادعای حس ششمی دارن اگ بری تو تاپیکاشون خودشون هم دنبال حس ششم میگشتن 😀...پس اعتماد ...

عزیزم من همه اینارو میدونم ولی بی قرارم بی تابم چشمام خشک شده از اشک مریض شدمه نیاز دارم دوتا حرف خوب بشنوم 

میشه یه صلوات بفرستی برام اونی ک عاشقشم عاشقم باشه🥺💔
ولش خودش می گه دوست دارم دروغ بشنوم کائنات کلا بنا رو بر اساس دروغ براش ردیف می کنه 

شما ک نمیتونی کمک کنی لطفاً نمک رو زخم نباش 

عزیزم من همه اینارو میدونم ولی بی قرارم بی تابم چشمام خشک شده از اشک مریض شدمه نیاز دارم دوتا حرف خو ...

اتفاقا الان بهترین موقع هست با واقعیت کنار بیای اشکت خشک شده الان وقتشه بگی ک ون لق طرف...همین امیدا رو ما هم از فال ورق گرفتیم چند سال بیشتر عمرمون سوخت...تف به همشون 

@mahsaaan  عزیزم میشه بهم بگی کی برمیگرده؟ چکم میکنه؟ دلتنگم شده؟ درست میشه چیزی ک منتظرشم؟ اخرش چی میشه ازدواج؟ 

کی میبینمش؟

شما ک نمیتونی کمک کنی لطفاً نمک رو زخم نباش 

کمک همیشه این نیست دستتو بگیرن تو راه اشتباه همراهیت کنن اون ادم دشمنته ...کمک گاهی اینه از خواب غفلت بیدارت کنن ..موفق باشی

اتفاقا الان بهترین موقع هست با واقعیت کنار بیای اشکت خشک شده الان وقتشه بگی ک ون لق طرف...همین امیدا ...

اگ بخوای با چیزی کنار بیای یه شبه نمیشه امید تنها چیزیه ک به ادم انگیزه و زندگی میده شاید چیزی ک الان براش سخت ناراحت باشم سه سال دیگ ذره ای برام مهم نباشه ولی الان تموم خواسته ی منه

و اگ قراره بی تفاوت بهش نسبت بهش به مرور زمان این اتفاق میفته