2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پلیس سرهنگ هم پلیسه چه درجه ای داره

سرهنگ که سنش بالاست زن و بچه داره حتما.. این نهایتا سروان باشه

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
عالیه ولی عید به عید همو میبینن. اون روزکاره کلا  آقا هم شبکار و یا بلعکس آرزوی هر مردیه از ...

پلیس هایی که درجه‌شون بالاتره کارشون اداریه

و شاید یکی دوتا شبفت شب در ماه داشته باشن

وقتی لب پرتگاهی نگران نباش،یا خدا تو رو از پشت میگیره یا پرواز رو یادت میده....❤️

کاری به این ندارم که در حد هم هستن یا نه فقط از من میشنوین زن پلیس نشین تمام...

نه حقوق درست و حسابی نه تعطیلات نه هیچی یه شغل پرمشغله پراسترس بیخود که زندگی خانوادگیشون تحت تاثیر قرار میده اکثرشون هم آدمای استرسی هستن

این نیز بگذرد...                                   
انشاالله ک بشی

فداتشم♥️.خدا از دهنت بشنوه

دختر عموم دانشجو سال اخر پزشکیه بعد پسر عموم که خاستگارشه پلیسه خودشون همو دوست دارن ولی زن عموم میگه پسر عموم در حد دختر عموم نیس واس اون پرسیدم

فداتشم♥️.خدا از دهنت بشنوه دختر عموم دانشجو سال اخر پزشکیه بعد پسر عموم که خاستگارشه پلیسه خودشون ه ...

❤😍درست می گن

همیشه شغل اقاهه باید بالاتر باشه کسی ک پزشکه مغروره

البته بستگی به روحیه فرد هم داره