2777
2789
عنوان

دزدیده شدن گردنبند

197 بازدید | 6 پست

الان دوهفتس که گردنبند مامانبزرگمو دزدیدن کلید خونش از زودتر گم شده بوده خونه نبودن اومدن کمدو شکستن گردنبند ۷۰ گرمیش رو بردن ۱ کیسه برنجم بردن همه میگن کار اشناس خونه داییم هم به خونشون خیلی نزدیکه

مام طلامونو چند سال پیش دزدیدن 

خسلی حس بدیع واقعا

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یعنی میخوای بگی کار داییت ایناس نعوذ باالله🙄🙊

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه تهمت زد،،دود قضاوت و تهمت میره تو. چشم ادم،،،متاسفانه اینجور دزدیا هم چیزی دستگیر ادم نمیشه ازشون،،،، ۷۰ گرم واس خودش الان ۷۰ میلیون دزده زده جیب😑😑😑😑چ جوری اینا شبا با این پولا میخوابن؟

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️
برنج ناهارشونم بردن🥲

کیسه ۳۰۰ تومنننننن،،،همین ببشتر از طلاهه ب دردش خورد🤣

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️