2777
2789
عنوان

کاش می شدشوهرم مثل دوس پسر به راحتی کات کر

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 31 پست

من ک دوس پسرمم ب راحتی نمیزاره کات کنم باهاش😐

فقط 32 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط کشوراسیامثل ایران افغانستان تاجیکستان.پاکستان عراق هست ک مردازورگوهستن .وزنارواذیت میکنن ودولتشون هم طرف مردهستن .کشوراروپا اینجوری نیس اگ نساختن جدامیشن اگ هم نشن همسرحق اذیت کردنونداره قانونشون اینه .ولی جاهای ک مازندگی میکنیم باکشورهمسایه اگ مردی کتک بزنه جرم نیس جدابشی میگن بسازبسوز

از صب که پا میشه خونه باباشه تا شب میگم این همه که میری خونه بابات برو دنبال یه کار یه پولی درارر ول ...

پس از کجا میارید خرج میکنید؟ 

😍تا ابد دوستت دارم 😍                      دوباره ترکیدم 🤣 🤣 🤣 گفته بودم این بار بترکونیم با شماره طایفه شوهر میام  😼.                                           ینی من خرم اگه دیگه بیام تو  تاپیک های سیاسی 😒😒😒.                  اصلا همه چی ارزونه همه سرکار میرن مرغ هم بخاطرغیرت خروس گرون شده همه خوشحالن همه واکسن زدن منتظر تعیین وقت جشن پایان کرونا هستن          والا به من چه اصلا 🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃    
فقط کشوراسیامثل ایران افغانستان تاجیکستان.پاکستان عراق هست ک مردازورگوهستن .وزنارواذیت میکنن ودولتشو ...

اینجا چیزی که نمی‌بینی عدالته...نه در مورد خانما بلکه تو همه موارد....کاش ذره از حکومت علی در اینجا جریان داشت

عزیزهای دلم بیاین ازیه چیز دیگه بگیم شاد بشیم اصلا حال دل تونو بد نکنین شوهر کیلو چنده  چرا هی ...

گل گفتی عزیزم 

اتفاقا وقتی با ما قهرن تازه عشق و حالشون شروع میشه میرن پیش دوستاشون صفا سیتی 

اصلا هم حال ما براشون مهم نیس 

از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم. 
بلاک کن پرتش کن دور راحت زندگی کن بدونه آقا بالاسر

ن خوبه چیکارش داری بدبختو😂

فقط 32 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹