مادرشوهرم یه مدت شوهرم طلا می خریدمی داد بهش نگهداره بعدها من فهمیدم خیلی ناراحت شدم آخه من بخدا اصلا زن ولخرجی نیستم اهل پس انداز و...فقط چیزی ضروری باشه می خرم.الانم خواهرشوهرم شماره کارت فرستاده برای شوهرم بقیه پیاما رو هم شوهرم پاک کرده نفهمیدم چی بود فقط فهمیدم یه چیزی دوباره بینشونه.حالا به ما میرسه مثلا ده تومن تو حسابشه میگه یه تومن دارم شما جای من بودین چکار می کردین؟
بگو من تا الان ازت چیزی پنهون نکردم، ولی اگه بخوای به کارت ادامه بدی توقع صداقت نداشته باش، منتظر پنهون کاری منم باش،یه جوری برخورد کن که خودش رو جای تو قرار بده که بفهمه چقدر حس بدی بهت دست داده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب حتما ی دلیلی داره دیگه ، یا از شما چیزی دیده یا از اونور دارن پرش میکنن که به شما نگه چقدر پول داره که این احتمالش بیشتره. هرچی باشه راهش دعوا کردن نیس چون اینجوری مهر تایید میزنی رو حرفای مادرو خواهرش که دنبال پول هستی . باید یجوری اعتمادشو بدست بیاری یجور رفتار کنی که حرفای اونارو نقض کنه تا با گذشت شوهرت متوجه بشه
خب ازش بپرس این کارش بجز بی اعتمادی چه دلیلی میتونه داشته باشه .بهش بگو اگه اینهمه بی اعتمادی بهم پس بیجا میکنی باهام داری زندگی میکنی اگه زن زندگیتم و قبولم داری پس تموم کن این رفتارهاتو بگو که دیگه دفعه بعدی وجود نداره .
خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم