2777
2789
عنوان

از دست خانواده شوهر.شما بودین چکار می کردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 32 پست
منم ناراحتیم نشون دادم خیلی سنگین برخورد کردم اما خب فایده نداره

بگو من تا الان ازت چیزی پنهون نکردم، ولی اگه بخوای به کارت ادامه بدی توقع صداقت نداشته باش، منتظر پنهون کاری منم باش،یه جوری برخورد کن که خودش رو  جای تو قرار بده که بفهمه چقدر حس بدی بهت دست داده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو من تا الان ازت چیزی پنهون نکردم، ولی اگه بخوای به کارت ادامه بدی توقع صداقت نداشته باش، منتظر پن ...

بهش گفتم منم دیگه ازت پنهون می کنم اما خب من چیزی ندارم پنهون کنم مادی منطورمه

بهش گفتم منم دیگه ازت پنهون می کنم اما خب من چیزی ندارم پنهون کنم مادی منطورمه

نداشته باشی همین که بترسونیش کافیه، اعتماد به نفست خیلی کمه،، تهدیدش کن دیگه باهاش صادق نیستی،. همه چی که مادی نیست 

بگو من آب بخورم به تو میگم، اونوقت تو همچین کاری کردی 

سرسری رد نشو ازش 

فقط با یه روانشناس مشورت کن به نظرم زیاد ربطی به شما نداره این ریشه تو گذشته همسرت داره 

اره مجردم بوده طلا می خریده می داده دست مامانش که بعد عروسی من فهمیدم شوهرم تو دورانی که همش می گفت ندارم چند تیکه طلا دست مادرشوهرم داشته

اینارو خودش می دونه منم گفتم فایده نداره

خب حتما ی دلیلی داره دیگه ، یا از شما چیزی دیده یا از اونور دارن پرش میکنن که به شما نگه چقدر پول داره که این احتمالش بیشتره.   هرچی باشه راهش دعوا کردن نیس چون اینجوری مهر تایید میزنی رو حرفای مادرو خواهرش که دنبال پول هستی . باید یجوری اعتمادشو بدست بیاری یجور رفتار کنی که حرفای اونارو نقض کنه تا با گذشت شوهرت متوجه بشه 

خب حتما ی دلیلی داره دیگه ، یا از شما چیزی دیده یا از اونور دارن پرش میکنن که به شما نگه چقدر پول دا ...

من  تا حالا خیلی کنار اومدم تو همه چی کوتاه اومدم اما الان واقعا نمیکشم

خب ازش بپرس این کارش بجز بی اعتمادی چه دلیلی میتونه داشته باشه .بهش بگو اگه اینهمه بی اعتمادی بهم پس بیجا میکنی باهام داری زندگی میکنی اگه زن زندگیتم و قبولم داری پس تموم کن این رفتارهاتو بگو که دیگه دفعه بعدی وجود نداره .

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم