2777
2789

مادرشوهرم یه مدت شوهرم طلا می خریدمی داد  بهش نگهداره بعدها من فهمیدم خیلی ناراحت شدم آخه من بخدا اصلا زن ولخرجی نیستم اهل پس انداز و...فقط چیزی ضروری باشه می خرم.الانم خواهرشوهرم شماره کارت فرستاده برای شوهرم بقیه پیاما رو هم شوهرم پاک کرده نفهمیدم چی بود فقط فهمیدم یه چیزی دوباره بینشونه.حالا به ما میرسه مثلا ده تومن تو حسابشه میگه یه تومن دارم شما جای من بودین چکار می کردین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد پنهون کاری می‌کنه من چون لجبازم میگفتم به کارات ادامه بده ولی انتظار نداشته باش من باهات صادق باشم منم از این به بعد یه چیزایی رو ازت مخفی میکنم ببینم خوشت میاد 

یه دعوای اساسی لازمه

من از معبود یکتایم ...فقط یک چیز میخواهم نگیرد هرگز از قلبت، امید استجابت را ♥️ 

وا خب صحبت کن باهاش ، بگو من ادم ولخرجی نیستم من دنبال اینم یکی تورو دوتا بکنم ولی تو اینجوری برخورد میکنی. با این رفتارت دید مادرت و خواهرت و هرکس دیگه ای که درجریان باشه نسبت به من عوض میشه ،فک میکنه بعد تو خونه وسایل رو جایی میبرم یا جای الکی خرج میکنم که تو اونارو محرم دونستی و منو نامحرم.