2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو گوگل بزن یع دعای هست که بعد هفت شب میاد

زدم ولی دعایی نیومد واسه کسی که زندست بیاد به خوابمون🥲واسه امواته

😻🥳💜❤️ایشالله به حق امام رضا(ع)بشه همونی که میخوایم💜.              
نه اصلا نمیشه.. حتی روح کسی که فوت شده هم به انتخاب و اختیار ما نیست که بیاد به خوابمون.. چون اصلا ا ...

هوم:)

😻🥳💜❤️ایشالله به حق امام رضا(ع)بشه همونی که میخوایم💜.              
نه اصلا نمیشه.. حتی روح کسی که فوت شده هم به انتخاب و اختیار ما نیست که بیاد به خوابمون.. چون اصلا ا ...

عزیزم اتفاقا کسی که مرده روحش زیاد میاد این دنیا یه حدیثی بود میگفت با توجه به مقدار گناهشون میان دیگه گناهکار ترین فرد هر جمعه یک باره وقتی طرف بمیره خیلی اگاه تره وحتی یه چیزایی میدونه که خود ادمم نمیبینه چون همه جا میتونن برن😐🤦‍♀️

امضامو تااخر بخون😁کبوتر با کبوتر باز باران با ترانه میخورد بر بامش بیش برفش بیشتر آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا عاقل کند کاری که باز آید به کنعان غم مخور خربزه با پوست موزو میندازی زمین هوا میره نمیدونی تا کجا میره !! بیا یه بازی 😁                                                                                        ریپلای کن  بگو چه امضای باحالی داری اونوقت یه نفر نظرتو میخونه و میاد امضای منو ببینه و میبینه خبر خاصی نیست. در واقع ما موفق شدیم یکیواسکل کنیم😂😂‌‌    
🤦🏻🤦🏻🤦🏻کار خاصی نمیکنی؟

نه...گاهی خوابام برای افکارروزانمه ولی گاهی هم بدون هیچ کاری یافکری ادمای گذشته میان توخوابم...واتفاق بدی که دوسش ندارم اینه که گاهی توخواب یکی رودوسدارم بیدارکه میشم به اون شخص احساس دارم..این مسعله الان که متاهلم اذیتم میکنه مدام میجنگم که احساسه روازبین ببرم نمیدونم چرااینطورمیشه.طرف همیشه اقانیستاولی باخانماش مشکل ندارم 😑😅

🤦🏻🤦🏻🤦🏻کار خاصی نمیکنی؟

یه چیزی قبلا من شنیدم میگفت اون چبزی رو که میخوای بنویس روی یه کاغذ وبزار بالای سرت یا نمیدونم زیر بالشت وتمرکز کن قبل خواب به اون چیز بعد تا چند روز اینا هی بنویس بزار وبلاخره هرچیزی که باشه تو خوابت میاد البته نمیدونم شاید چیزای دیگه ای هم باید انجام بدی ومن درست نگفته باشم ولی یه همچنین چیزی رو من شنیده بودم

امضامو تااخر بخون😁کبوتر با کبوتر باز باران با ترانه میخورد بر بامش بیش برفش بیشتر آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا عاقل کند کاری که باز آید به کنعان غم مخور خربزه با پوست موزو میندازی زمین هوا میره نمیدونی تا کجا میره !! بیا یه بازی 😁                                                                                        ریپلای کن  بگو چه امضای باحالی داری اونوقت یه نفر نظرتو میخونه و میاد امضای منو ببینه و میبینه خبر خاصی نیست. در واقع ما موفق شدیم یکیواسکل کنیم😂😂‌‌