2777
2789
عنوان

گند زدن ب اکوسیستم با غذا دادن ب گربه ها؟

| مشاهده متن کامل بحث + 759 بازدید | 40 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوسون 😂👌 دایناسورا زمینو دادن به ما ما هم میدیم به گوربه ها 😂💔

حالا از دایناسور بع انسان قابل قبولع ولی از انسان بع گربع خیلی ضایع استᥬ🤣᭄ ᥬ🤣᭄ ᥬ🤣᭄ ᥬ🤣᭄ ᥬ🤣᭄ 

من 15سالمع،پس اگه با نظرم مخالفی ریپلای نکن.تو اعتیاد آورترین مخدر جهانی،کع ترکت محالع ❌بآ مَن‍ کِع اَشکامو فَقَطِ دستام‍ پآک‍ کردن‍ حَرف اَ تَنها بودنآتون‍ نَزنید :) ♡______💔.به اونی که در روم باز نکرد،بگین اومدم ساختمونو بخرم😏💯در شهری براش فریاد زدم که حرف زدن حکمش اعدام بود💯.نیازی به پرواز نی همین پایین بالاتر از خیلیام.😌مَنـ الماســم[💎] و تو نِمیتــونیـ منــو بشکـنیــ🌸.   همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌      🤟شیرازی ها دستا بالا 🤟. یه دخمل شیطــون و بازیگــوش؛ دوستان از اتاق فرمان اشاره میکنن؛ دیفــوونه ی باهــوش و خجــالتیِ آرومم اضافه کنم😄🙈

گربه ها خیلی شکمو ان 

هرچقدرم غذا بخورن بازم میخوان 

مگه چقدر خودشون میتونن غذا پیدا کنن ؟؟

غذا هم پیدا نکنن میرن کیسه زباله هارا پاره میکنن 

در ضمن غذا دادن ب گربه ها ربطی ب افرایش جمعیتشون نداره 

حق با اسی هس 

واقعادرستہ غذادادن بہ حیوانات یہ ڪارانسانیہ ولے دیگہ دنبال شڪارنمیرن حاضروآماده درخدمتشونن شهرمامخصوصافصل سرد سگهاے ولگردتوشهرزیادن خیلے خطرناڪہ جاشون توبیابونہ دنبال شڪار نباید درچرخہ غذایےاونهادخالت ڪرد وقتے گربہ سیرباشہ دنبال موش و....نمیره موشهازیادمیشن واللہ بچہ ها مےترسن ڪوچہ برن خودمم ازسگ وگربہ میترسم 

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگےست...دلم براےشما تنگ نمےشود🥺اللهم صل علے محمدوآل محمد وعجل فرجهم