2777
2789
عنوان

گند زدن ب اکوسیستم با غذا دادن ب گربه ها؟

| مشاهده متن کامل بحث + 759 بازدید | 40 پست
منم اصلا منظورشو نفهمیدم. مثلاً الان تو کوچه ما پر گربه ولگرده که پرنده یا موش نمیبینن که شکار کنند ...

من کلی گربه تو روز میبینم که از شدت لاغری حال راه رفتن ندارند 

تو سطل اشغال هم چیزی پیدا نمیشه بخورند 

ادمش غذا پیدا نمیکنه چه برسه به گربه 

ریپلای افراد فاقد اهمیت باز نمیشود☺️    از کوتهی ماست که دیوار بلند است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک عده هم دلسوز سگ های ولگرد هستن در صورتی که بعضی من گونه های سگ ها رو اگر معدوم نکنن حیات انسانی رو تهدید می کنن ، چند وقت یک بار هم خبر دریده شدن اطفال و ...توسط این سگ های دوره گرد بیرون می آد .

یک جنبه حرفش منطقیه چون با این کار عادت میدیم دنبال غذا نباشند و.نسلشون در خطر باشه اما من خودم نمیت ...

الان زندگی شهری یه جوری شده که غذای این موجودات دیگه پیدا نمیشه.بیخود نیست نصفشونم میرن تو سطل آشغال دنبال غذا میگردن.وجدان من اینو نمیپذیره

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

خواستم جوابشو بدم دیدم قفله

گربه های خیابونی تو بهتررررین حالت دو سال عمر می کنن

چیزی گیرشون نمیاد بخورن طفلکا . یا تصادف میکنن و ماشین و موتور میزنه یا زمستون از بی غذایی میمیرن 

پس فک نکنید با یذره غذا دادن اونا صدسال عمر میکنن و زیاد میشن .. 

من نشستم تَهِ گلدون 
الان زندگی شهری یه جوری شده که غذای این موجودات دیگه پیدا نمیشه.بیخود نیست نصفشونم میرن تو سطل آشغال ...

اره عزیزم من خودم همیشه ته مونده غذا براشون میبرم  گناه دارند گند بزنند به این سیستم که اجازه نداد براشون غذایی بمونه💔💔مگرنه درستش اینه در طبیعت بزاشون غذای کافی باشه

😎💚🐬
خواستم جوابشو بدم دیدم قفله گربه های خیابونی تو بهتررررین حالت دو سال عمر می کنن چیزی گیرشون نمیاد ...

حرف دل منو زدید

مثلا خود من الان ی گربه ای رو تو خیابون دیدم ک چشمش مشکل داشت،بردمش دامپزشکی و الان خیلی سرحاله،من ک ...

نههههههه کار انسانی و درستی کردید 

به این حرفا توجه نکنید 

تو دنیایی که ادماش به ادما رحم نمیکنند این حرفا عادیه 

پس جمعیت گربه ها افزایش پیدا میکنه 🤤👌

بیشتر از ماها میشع احتمالنᥬ🤣᭄ ᥬ🤣᭄ ᥬ🤣᭄ 

من 15سالمع،پس اگه با نظرم مخالفی ریپلای نکن.تو اعتیاد آورترین مخدر جهانی،کع ترکت محالع ❌بآ مَن‍ کِع اَشکامو فَقَطِ دستام‍ پآک‍ کردن‍ حَرف اَ تَنها بودنآتون‍ نَزنید :) ♡______💔.به اونی که در روم باز نکرد،بگین اومدم ساختمونو بخرم😏💯در شهری براش فریاد زدم که حرف زدن حکمش اعدام بود💯.نیازی به پرواز نی همین پایین بالاتر از خیلیام.😌مَنـ الماســم[💎] و تو نِمیتــونیـ منــو بشکـنیــ🌸.   همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌      🤟شیرازی ها دستا بالا 🤟. یه دخمل شیطــون و بازیگــوش؛ دوستان از اتاق فرمان اشاره میکنن؛ دیفــوونه ی باهــوش و خجــالتیِ آرومم اضافه کنم😄🙈