بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یک عده هم دلسوز سگ های ولگرد هستن در صورتی که بعضی من گونه های سگ ها رو اگر معدوم نکنن حیات انسانی رو تهدید می کنن ، چند وقت یک بار هم خبر دریده شدن اطفال و ...توسط این سگ های دوره گرد بیرون می آد .
یک جنبه حرفش منطقیه چون با این کار عادت میدیم دنبال غذا نباشند و.نسلشون در خطر باشه اما من خودم نمیت ...
الان زندگی شهری یه جوری شده که غذای این موجودات دیگه پیدا نمیشه.بیخود نیست نصفشونم میرن تو سطل آشغال دنبال غذا میگردن.وجدان من اینو نمیپذیره
https://t.me/zhaazh_khaa کانال تلگرامم✍🏻 «مرد را انسان معنی میکنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسانها رفتار کند، میگویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ بر هکسره🤬 حمایت از راجعبه_نه راجب_✌🏻
الان زندگی شهری یه جوری شده که غذای این موجودات دیگه پیدا نمیشه.بیخود نیست نصفشونم میرن تو سطل آشغال ...
اره عزیزم من خودم همیشه ته مونده غذا براشون میبرم گناه دارند گند بزنند به این سیستم که اجازه نداد براشون غذایی بمونه💔💔مگرنه درستش اینه در طبیعت بزاشون غذای کافی باشه
من 15سالمع،پس اگه با نظرم مخالفی ریپلای نکن.تو اعتیاد آورترین مخدر جهانی،کع ترکت محالع ❌بآ مَن کِع اَشکامو فَقَطِ دستام پآک کردن حَرف اَ تَنها بودنآتون نَزنید :) ♡______💔.به اونی که در روم باز نکرد،بگین اومدم ساختمونو بخرم😏💯در شهری براش فریاد زدم که حرف زدن حکمش اعدام بود💯.نیازی به پرواز نی همین پایین بالاتر از خیلیام.😌مَنـ الماســم[💎] و تو نِمیتــونیـ منــو بشکـنیــ🌸. همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌ 🤟شیرازی ها دستا بالا 🤟.یه دخمل شیطــون و بازیگــوش؛ دوستان از اتاق فرمان اشاره میکنن؛ دیفــوونه ی باهــوش و خجــالتیِ آرومم اضافه کنم😄🙈