2777
2789
عنوان

از حال بد به حال خوب

| مشاهده متن کامل بحث + 1799 بازدید | 32 پست
یه سوال وضعیت اقتصادی مونترال خوبه ؟ اونجا میشه با حقوق یه برنامه نویس ک مجرد هم هست range rover لیز ...

بله چرا که نه. اگر اولویتتون رنجروور باشه با شغل برنامه نویسی به راحتی میتونید تهیه کنید.

آقا هستم 🍁 WLF

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام وقتتون بخیر داداش نظرت درباره مهاجرت یه دختر تنها به اتریش چیه میشه یکم از سختی های مهاجرت بگی ...

الان یه وضعی شده هرجایی بهتر از ایرانه. 

آقا هستم 🍁 WLF

سلام وقتتون بخیر.ببخشید میشه از خوبی ها و بدی های مهاجرت بگین؟میدونم از دید هر کس فرق داره ولی خب من شغل شاید بشه گفت خوبی ایران دارم میترسم با مهاجرت تمام پل های پشت سرم خراب کنم البته خب واقعا نمیدونم چی در انتظارمه

سلام وقتتون بخیر.ببخشید میشه از خوبی ها و بدی های مهاجرت بگین؟میدونم از دید هر کس فرق داره ولی خب من ...

دیگه با چیزهایی که این روزها توی ایران می بینید، فکر می کنید خوبی ای در موندن در ایران هست؟!

شغل خوب دارید. آسایش هم دارید؟ امنیت هم دارید؟ آینده هم دارید؟ کرامت انسانی چی؟ ماشین خوب و ایمن می تونید سوار بشید؟‌ می تونید مسافرت به جاهایی که دوست دارید داشته باشید؟

مساله روزمره مردم در ایران، فقط اینه که پول خوب در میارم، بقیه اش مهم نیست. خدای نکرده یه بیماری براتون پیش بیاد داروش در دسترس هست؟ دکتر خوب با هزینه معقول در دسترسه؟

انقدر حقوقمون در ایران رو پایمال کردن، یادمون رفته انسانیت و انسان بودن یعنی چی. خواسته هامون رو تا کف هرم مازلو آوردن پایین که با حداقل ها راضی بشیم.

بله منکر سختی های مهاجرت نمیشم. خیلی هم سخته. ولی اگر آدم مستقل متکی به خود هستید، از کسی کمک نمی گیرید، از جنگیدن نمی ترسید، آخر این راه روشنی هست.

آقا هستم 🍁 WLF
دیگه با چیزهایی که این روزها توی ایران می بینید، فکر می کنید خوبی ای در موندن در ایران هست؟! شغل خو ...

ببینید من برای مهاجرت باید امتحاناتی بدم خب با دلار الان شاید تقریبا یک میلیارد یا دومیلیارد باید هزینه کنم تا بتونم سال اول رو در یه شهر خیلی دور از مرکز استرالیا بگذرونم 

گاهی فکر میکنم این همه هزینه سه سال سختی برای یه شهر کوچیک 

واقعا گیج شدم

خب چیزهایی که شما میفرمایید ماشین خوب و مسافرت خوب و ....مطمئنا تا سه چهار سال دیگه برای من دراونجا ...

برای هیچکس که روی پای خودش بوده باشه مهیا نیست. برای موفقیت در سرزمین مقصد باید صبر زیادی داشته باشید و به هدفتون وفادار.

آقا هستم 🍁 WLF
ببینید من برای مهاجرت باید امتحاناتی بدم خب با دلار الان شاید تقریبا یک میلیارد یا دومیلیارد باید هز ...

قرار نیست همه عمر توی اون شهر کوچیک بمونید. اول کار برای همه همین پستی بلندی ها رو داره. البته اگر صبر و حوصله ندارید و همه چیز رو همین اول می خواهید، مهاجرت به درد شما نمی خوره.

آقا هستم 🍁 WLF

سلام وقت بخیر 

من تنها می‌خوام مهاجرت کنم یکم استرس دارم خانوادمم راضی نیستم نمی‌دونم چیکار کنم 💔💔

نمی توانستم از تو بگذرم چون هرکسی را می‌دیدم در او به دنبال تو می‌گشتم هرچقدر هم سعی میکردم به زندگی ام برسم سایه تو همه جا بود جاهایی که باهم رفتیم خاطراتمان باهم و مهم تر از همه رنج دیگر نداشتنت در کنارم همواره در ذهنم تداعی می شود 🥀🖤