بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
گلم فقط یه دکتر تو تهران دیدم که اینجوری باشه اونم خانم دکتر الهام پور مطرود انقدر من ازشون راضی بودم که حد نداره پیشنهاد می کنم که حتما برین پیشش خیلی هم معروفه میتونین تحقیق کنین تو نت دنبالش گلم خواستی شماره و آدرسشو میدم بهت
گلم فقط یه دکتر تو تهران دیدم که اینجوری باشه اونم خانم دکتر الهام پور مطرود انقدر من ازشون راضی بود ...
ایشون یکی از بهترین دکتر های زنان و نازایی من 5 ساله که تلاش کردم جاهای دیگه و نتیجه نگرفتم با نا امیدی خانم دکتر پور مطرود رو پیدا کردم الان 3 ماهه که باردارم خدایی هر کس مشکل نازایی داشت برن پیش ایشون چون واقعا جواب میگیرن
دکتر طاهره رحمانی خیلی دکتر دلسوز و با ح.صله ای هست چون خودم و خواهرم پیشش رفتم میگم . واقعا برات وقت می گذاره و دکتر با سواد با تجربه ای هست. تهران، ایت الله کاشانی بین اباذر و مهران-پلاک ۶۹ ساختمان ۱۰۷ ط ۵ واحد۲۰