2777
2789
عنوان

تیپ سوسولی برای خانمها

| مشاهده متن کامل بحث + 1484 بازدید | 78 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلیا رو میشناسم که دخالت نمیکنن و به این شعور رسیدن که زن به عنوان یه انسان قدرت انتخاب و عقل دا ...

درست میگی اما واقعا اگه همسرت اینطوریه خوش بحالت .دایی من ازدواج کردنی دختری چادری ومحجبه رو انتحاب کرد اما بعد گذشت سه سال از ازدواجشون تیپ زنش رو تغییر داد الان که ۳تا بچه دارن کسی زندایی منو نمیشناسه .یعنی وسایل آرایشی و لباس های باز وکوتاه وفوق العاده بی حجابی نمونده که استفاده نکرده باشه .البته به خواست داییم بوده.

میشه یه صلوات برای سلامتی امام زمان بفرستی. مرسی   
من تیپم اونجوری نیست اتفاقا که به خودم بگیرم یا نه ولی بهتره تو انتخاب کلمات دقت کنید، حتی اگه قصدی ...

فک نمیکنم حرف بدی زده باشم

شماهم بهتره سرتون ب کار خودتون باشه و پیامای بقیه رو ریپ نزنی عزیزم

امان از جوگیری😂 تو نوجوونی همینن دیگه

آره قربونش برم عشق منه.....حیف دوسش دارم وگرنه قهوه ایش میکردم😂😂😂😂......ولی داداشموشمارشوذخیره نکردم.....چاک دهن نداره😁😁😁😁

حتما همین طوره وگرنه دختر خالم که سال ها انگلیس میگه  تو همون خارجشم این جوری نمیگردن که تو ایر ...

والا چرا میگردن بدتر هم میگردن من نمیدونم این چیه تو دهن همه افتاده که تیپ دخترای ایرانی بدتر از خارجه، اونجا از لگ چسبون خیلی کوتاه میپوشن تا تاپ بدون سوتین و شلوارکای خیلی کوتاه با سوتین اگر هم تو انگلیس کم میپوشن به خاطر اینه که سرده نه رعایت حجاب اگرنه کشورهای جنوب اروپا رو بری تیپایی میبینی که شاخ درمیاری😇

هرکی دلش گرفته بیاد پیش خودم، بتونم کمک میکنم♥️
اوووف چ دایی آپدیتی داری😂😂😂😂

آره بخدا .خیلی ریلکسه .۳۷ سالشه زن زلیل نیست خیلی هم محکمه اما تواین مورد خیلی لارجه 

والا چرا میگردن بدتر هم میگردن من نمیدونم این چیه تو دهن همه افتاده که تیپ دخترای ایرانی بدتر از خار ...

تو همین ترکیه دخترا وخانمها  تاپ نیم تنه و دامن زیر باسن تنشونه دیگه

آره قربونش برم عشق منه.....حیف دوسش دارم وگرنه قهوه ایش میکردم😂😂😂😂......ولی داداشموشمارشوذخیره ن ...

خدا نگهش داره بالاخره پشت وپناهت هست .همین خصلتهای مردونه تو نوجونی منجر میشه به یه تکیه گاه قوی 

تو همین ترکیه دخترا وخانمها  تاپ نیم تنه و دامن زیر باسن تنشونه دیگه

والا هرکی نرفته اون ور رو ندیده میاد میگه دخترای ما تیپشون از همه جا بدتره. یه عراق برن با اون حجم شهرای مذهبی یه تیپایی میبینی شاخ درمیاری

هرکی دلش گرفته بیاد پیش خودم، بتونم کمک میکنم♥️
آره بخدا .خیلی ریلکسه .۳۷ سالشه زن زلیل نیست خیلی هم محکمه اما تواین مورد خیلی لارجه 

ولی من مرداینجوری هم دوس ندارم دامادخواهرشوهرم خیلی پخمه وسیب زمینی....دخترخواهرشوهرم یعنی تیپ میزنه که اززن بودنت خجالت میکشی....