2777
2789

سلام دوستان گلم

بشدت محتاج دعا هستم، این چند ماه اخیر پی‌در‌پی اتفاقای ناخوشایند برامون افتاده، الان هم آبرو و زندگیم در خطره، بدجوری متحیر و مستاصلم...

لطفا به نیت من این دعا رو بخونید و لایک کنید، منم برای هر عزیزی که این لطف رو در حقم کنه یک سوره نصر و هفت مرتبه ذکر یافتاح رو میگم تا در همه ابعاد زندگیش گشایش ایجاد بشه...

خدا خیرتون بده و آبروتون رو در دو دنیا حفظ کنه...

اللّهمّ صلّ علی محمّد و آل محمّد، یا غَفّارَ الذُّنوب یا سَتّارَ العُیوب، اِغفِر ذُنوبَها وَاستُر عُیوبَها بحقِّ محمّد و آلِه الطّاهرین

کاربر مشهوری نیستم، ولی بعد دو سال و اندی برگشتم...😃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوبار خوندم منم تو موقعیته بی نهایت بدی ام منم دعا کنید این ذکرو اسی کنار اونا ک گفتی برامنم بخون ...

خیلی اوضاع بدیه، درکت میکنم، خدا نجاتت بده فقط😔

خوندم...100 صلوات هم  برات میفرستم .. انشالله که به حق امام حسین گره از مشکلت باز بشه

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
منم دعا میکنی مهربون😔اصلا خوب نیستم

چشم حتما عزیز دلم 

برای شما هم زیارت عاشورا ایت الکرسی میخونم انشالله مشکلتون حل بشه 

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇
عزیزم ۵ بار برات خوندم با یه ایت الکرسی ، خدا خودش هواتو داشته باشه انشالله🙏

برای منم میخونی این ذکرو عزیزم ؟اللّهمّ صلّ علی محمّد و آل محمّد، یا غَفّارَ الذُّنوب یا سَتّارَ العُیوب، اِغفِر ذُنوبَها وَاستُر عُیوبَها بحقِّ محمّد و آلِه الطّاهرین 

ببخشید

منم اصلا خوب نیستم

خیلی حالو روز بدی دارم

بهم بگید براتون حمد بخونم
عزیز دلم برای حل شدن مشکلتون زیارت عاشورا ایت الکرسی  میخونم  توکل بر خدا در ست میشه  ...

الهی خیر دو دنیا رو ببینی، الهی هیچوقت محتاج نشی، هم و غمت برطرف بشه، زندگیت سرشار از برکت و موفقیت باشه، تنت سالم و دلت شاد و روشن باشه همیشه، عزیزات رو خدا برات حفظ کنه...

برای منم میخونی این ذکرو عزیزم ؟ اللّهمّ صلّ علی محمّد و آل محمّد، یا غَفّارَ الذُّنوب یا سَتّارَ ال ...

عزیز دلم، فقط اگه خواستی خودت برای خودت بخونی بجای ذنوبها و عیوبها بگو: ذنوبی، عیوبی

الهی خیر دو دنیا رو ببینی، الهی هیچوقت محتاج نشی، هم و غمت برطرف بشه، زندگیت سرشار از برکت و موفقیت ...

خیلی ممنون از دعاهای قشنگتون   خدا خیرتون بده 🌷🌷🌷💞

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇
برای منم میخونی این ذکرو عزیزم ؟ اللّهمّ صلّ علی محمّد و آل محمّد، یا غَفّارَ الذُّنوب یا سَتّارَ ال ...

حتما عزیزم

ارزوی بهترینا رو دارم برات 

گاو هم که باشی اگر در موقعیت مناسبی قرار بگیری ، هستند کسانی که تورا بپرستند ... !
چشم حتما عزیز دلم  برای شما هم زیارت عاشورا ایت الکرسی میخونم انشالله مشکلتون حل بشه

چقدر شما خوبین آخه

الهی غم نبینی مهربون خدا به هرچی ک دوست داری تورو برسونه و انشاءالله عاقبت بخیر بشی

بهم بگید براتون حمد بخونم