2777
2789

من روز ۲۲ پری هستم به شدت تهوع دارم و زیر دلم تیر میکشه دستشویی هم زیاد میرم،اما همش میگم خودمو امیدوار نکنم الکی از الان واسه علائم زوده و اینکه چون لتروزول خورده بودم و فولی ریز داشتم واقعا امیدی ندارم اما این علائمم پدرمو داره از پریروز در میاره،کسی هست که همچین تجربه ای داشته باشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالا بارداری منم این ماه لتروزل خوردم منم روز ۲۲ هستم😯😂 ولی دل درد پریودی گاهی میاد و میره

انشالله که باردار باشی عزیزم همین نوسانات علائم ادمو دیوونه میکنه🤦🏻‍♀️

انشالله که باردار باشی عزیزم همین نوسانات علائم ادمو دیوونه میکنه🤦🏻‍♀️

ممنون

من ماه ۱۱ اقدام برا دومی هستم😢 

واقع خسته شدم گاهی وقتا میگم بی خیال شم اینقد خودمو اذیت نکنم

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
جدی؟ خب پس خودمم تعجب کردم خیلی زوده الان🤦🏻‍♀️

اره لتروزول این عوارضا رو داره. باید صبر کنی ببینی عقب میندازی یا نه.

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
ممنون من ماه ۱۱ اقدام برا دومی هستم😢  واقع خسته شدم گاهی وقتا میگم بی خیال شم اینقد خودمو اذ ...

عزیزم باز خداروشکر یکی داری و‌خدا واست حفظش کنه من با اینکه ماه سومم اما استرس تنبلی تخمدانم باعث‌شده همش فکر کنم حالا حالا ها مامان نمیشم😞

توکل به خدا هرچی که صلاحه🙏🏻مرسی از راهنماییت عزیزم❤️

ایشالا همین ماه باردار میشی به امید خدا. 🙏🥰❤️

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی