2777
2789

سلام دوستان

شما دکتر صفورا روح الامین رو میشناسین؟ در مورد بیمارستان بهشتی اطلاعاتی دارین؟ من زایمان اولم بیمارستان سعدی بود امروز یکی از دوستام میگفت که بهشتی زایمان کرده و اتاق خصوصی وی آی پی و خیلی عالی بوده ممنون میشم اطلاعاتتون رو تبادل کنین 

سلام اول از همه اومدن نی نی خوشگلتو تبریک میگم انشالله نامدار باشن

دختر عموی من بیمارستان سینا بود خیلی راضی بودن و اطرافیانم اکثرا سعدی بودن درباره بیمارستان شهیدبهشتی اطلاعی ندارم،دوست خودمم ب تازگی تو شریعتی زایمان کردن بااینکه با دفترچه بودن و هیچ هزینه ای نکردن خیلی راضی بود از رسیدگیشون

سلام اول از همه اومدن نی نی خوشگلتو تبریک میگم انشالله نامدار باشن دختر عموی من بیمارستان سینا بود ...

ممنون عزیزم 

بیمارستانای دولتی رو شنیدم چون بیمه مرتب بازدید داره خیلی رسبدگی میکنن مخصاصا اتاق عمل ولی راستش یه کم به خاطر کرونا میترسم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنون عزیزم  بیمارستانای دولتی رو شنیدم چون بیمه مرتب بازدید داره خیلی رسبدگی میکنن مخصاصا اتا ...

نه تو شریعتی بخش کرونا جدا هست  دوستم که واقعا راضی بود و سزارین هم شد میگفت خوب شد نرفتم سعدی الکی ۱۰ میلیون خرج کنم اخه شوهرش اصرار داشت ببرش سعدی ولی خودش گفت ۱۰ تومنو بده بخودم تو این اوضاع اقتصادی واسه بچم طلایی چیزی میخرم

نه تو شریعتی بخش کرونا جدا هست  دوستم که واقعا راضی بود و سزارین هم شد میگفت خوب شد نرفتم سعدی ...

آره دقیقا شوهر منم میگه برو سعدی کاری نداشته باش ولی سری قبل واقعا دیدم چقدر پول مفت گرفتن سال ۹۴ نزدیک ۴ تومن فقط پول گرفتن حالا خوب بودنشو با کلاس بودنش کنار بیمارستان کلا یه شبه مهم دکتره بنظرم

آره دقیقا شوهر منم میگه برو سعدی کاری نداشته باش ولی سری قبل واقعا دیدم چقدر پول مفت گرفتن سال ۹۴ نز ...

اره گلم دکتر مهمترین چیزه وگرنه بقول شما یه شبه دیگه چ فرقی داره کدوم بیمارستان باشی انشالله ب سلامت زایمان کنید

اره گلم دکتر مهمترین چیزه وگرنه بقول شما یه شبه دیگه چ فرقی دار

الان دارم پیش دکتر دانشمند میرم خوبه ها ولی حرف نمیزنه هی باید ازش بپرسم تا بگه 😕 نمیدونم چیکار کنم

الان دارم پیش دکتر دانشمند میرم خوبه ها ولی حرف نمیزنه هی باید ازش بپرسم تا بگه 😕 نمیدونم چیکار کنم

من تنها دکتری که میشناسم خوب بوده دکتر منوچهر سلیمان پور تو خیابان امادگاه هستن یه سرم پیش اون برو