2777
2789
عنوان

جهزیه

230 بازدید | 46 پست

بچهاااااا

بیاید یه کمکی کنید

با ۷۰ملیون میتونم یخچال و لوازم برقی و لوارم اشپزخونه بخرم؟؟؟

فرش و لباسشویی و گاز رو خریدم

من یقین دارم خدا بهترین هارا برایم رقم میزند؛خدایا شکرت🦋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ارع چرا نشع راحت میشه یخچال 2030 تومنه بقیش  ارزونترع

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

ارع چرا نشع راحت میشه یخچال 2030 تومنه بقیش  ارزونترع

یخچال دو در الکترواستیل سیلور ۱۳ تومنه

ما هیچ الهی همه تو ••• خوشا به بخت بلندم که در کنارِ منی♡  متاهل و متعهد💍 جانِ من است او  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات مهمونم کنی دوستم  

ولی ما رسم داریم ۵ تیکه بزرگ و پسر میخره

ما هیچ الهی همه تو ••• خوشا به بخت بلندم که در کنارِ منی♡  متاهل و متعهد💍 جانِ من است او  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات مهمونم کنی دوستم  
اگه دوقلو بردارم ۲۰تومن دیگه هست

خب مجبوری دوقلو برداری =/

یخچال دو در الکترواستیل سیلور ۱۳ تومنه

یهچال خویش بخر چون چیزیه که دائمیع و گرونه نمیشه دوباره خرید سعی کن بهترشو بخری

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

غلط املایی هارو 😅😅😅لعنت ب کیبورد