2777
2789
عنوان

راجب تاپیک خانم آقای طلبه تورو خدا بیایین واجبه

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز من خوندم نوشته بودن که تاسوعا و عاشورا تاپیک زده بوده و توسایت بوده ولی اشاره به سقط نکرده بعدشم شما بعد سقط مگه خونریزی نداشتی خوب اون چجوری نمازشب میخونده بعدشم کسی که سز میکنه حداقل حداقل تا سه روز احتیاج به کمک داره از پله نمیتونه بالا بره که گفته تنها رفته مسافرخونه که کلی هم پله داشته

نمیدونم راست گفت یا دروغ خانما بنا به دلایلی ثابت کردن که دروغ میگه اگه راسته خدا صبرش بده ولی اگه دروغ همون خدا ازش نگذره منم دو قلو باردارم با خوندن تاپیک بند دلم پاره شد درست نیست تو همچین سایتی که پر از خانمهای باردار هست همچین چیزایی مطرح بشه و اینقدر استرس بهشون وارد کنن

نی نی سایت دیگه بعضیا اصلا مطمئن نیستند و میان برای خودشون تاپیک میزننن که چی افشاگری کنند همچین ادم ...

همین چند دقیقه پیش یکی تاپیک زده بود که آره کاربره دروغگو بود و فلان و بیسار.بعد ازش پرسیدم چی شده؟

گفت یکی از کاربران میگه این کاربر مَرده.دقت کن.«یه نفر گفته»این مرده.یعنی هنوز معلوم نیست هیچی.این اومده براش تاپیک زده.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

تابلو بود داشت دروغ میگفت گفت روز عاشورا سقط کردم اونموقعه تو سایت بود بعد گفت تنها رفتم‌مسافرخونه ک ...

من خودم دو تا بارداریه پرکلمسی داشتم خیلی سخته 

هر دوتا بچه هامو مثل اون خانم از دست دادم 

همه گفتن انگار رمان گفته این بیماری نمیشه  خب من یکی از اون بیماران هستم آیا منم رمانم؟

مسمومیت بارداری که هست نمیدونم چرا این گونه شدن در هر صورت متاسفانه تو فضاهای مجازی هم چون طرف فکر میکنه دیده نمیشه هر حرفی میزنه غافل از اینکه اگه دلی بشکنه ...

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
عزیز من خوندم نوشته بودن که تاسوعا و عاشورا تاپیک زده بوده و توسایت بوده ولی اشاره به سقط نکرده بعدش ...

من سزارین کردم ساعت سه ظهر مرخص شدم همون لحظه ای که رسیدم دست به کار شدم .حتی حموم بچه خیلللللللی سخت بود ولی مجبور بودم چون بی کس بودم.پس نگید نمیشه من سقطو نمیدونم یا این اسم بیماری مسمومیته ولی خودم بودم میشه حتی شیر میخواستم بدم غذا نداشتم عزیزم هرگز نگو امکان نداره

اون بیچاره حرفی نزد که فقط گفت بچه هام سقط شدن 

گلم من عرض کردم نمیدونم چرا بقیه باورش نکردن چون مسمومیت  بارداری هست 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
من خودم دو تا بارداریه پرکلمسی داشتم خیلی سخته  هر دوتا بچه هامو مثل اون خانم از دست دادم  ...

عزیر خدا بهت صبر بده گلم بچه هات جلوتر تو بهشت برات جا گرفتن 

ولی هرکسی بیاد بگه منم این بیماری رو دارم و بچه هامو از دست دادم راست نمیگه بیخچدی روح و روانت رو با حرف های الکی مردم بهم نریز 

عزیر خدا بهت صبر بده گلم بچه هات جلوتر تو بهشت برات جا گرفتن  ولی هرکسی بیاد بگه منم این بیمار ...

آخه گفتن دروغ میگه دکتر نمیگه بخاطر مسمومیت دیگه باردار نشو 

بنظرم اون خانم درست می‌گفت آخه همه علایم و بیماری و عوارضشو کامل میدونست 

پرکلمسی بیماری هست خیلیا نمیشناسن ایشون کامل جزعیاتشو درست گفته بود آخه من دوبار تجربه دارم و بهم گفتن هیچوقت باردار نشو یا خودت میری یا بچه ولی من می‌خوام بازم باردار شم به امید خدا