2777
2789

سلام خانمایی که تهمت زدن به اون خانم از خدا بترسید 

اون ۲۰سالش بود چرا دلشون شکستین 

راجب بیماریش 

من خودم بیماری اون خانم رو دارم یعنی پرکلمسی یا مسمومیت بارداری 

دوبار باردار شدم دوتاشم تو اواخر ۶ماهگی از دست دادم 

از ۵ ماهگی شروع میشه و به زور به اواخر ۶ماه میرسونن 

احتمال مرگ مادر هست به منم گفتم اگه یه بارم باردار شی میشه ۳بار احتمال اینکه بمیری یا کلیه یا کبدت از بین بره زیاده 

و گفت هیچوقت باردار نشو هربار بشی اینجور میشی مجبوریم ختم بارداری بدیم و باعث مرگ جنین میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الله اعلم

خدا می‌دونه راست گفته یا دروغ.

ولی تاپیک زدن براش و ابروریزی کردن خیلی کار زشتیه وقتی هنوز هیچی معلوم نشده.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

نی نی سایت دیگه بعضیا اصلا مطمئن نیستند و میان برای خودشون تاپیک میزننن که چی افشاگری کنند همچین ادمایی واقعا مضخرف هستند

♡دوستان عزیز کارهای تایپ ساده و ورد رو با کمترین هزینه براتون انجام میدم ،انجام کار با برنامه spss،مدرس دروس روانشناسی و فلسفه منطق مقطع متوسطه 

ندیدم کم میام سایت به خاطر همین نامهربونی های کاربرا نسبت به هم کمتر میام 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

اون خانمی هم گفته بود از خواهرم پرسیدم گفت امکان ندارد 

عزیزم خواهرتون با اینکه بیمارستان کار می‌کنه یا بیسواده یا تجربه نداره 

من خودم این بیماری رو دارم و ۵ماه شروع میشه ۲۹هفته ختم میدن میگن احتمال مرگ مادر هست

من تو تاپیکش نبودم ولی برای شما خیلی ناراحت شدم امیدوارم براتون معجزه بشه💔

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

کاش من قبل قفل تاپیک میدیدمش و باهاش همدردی میکردم عین من شده😔

تابلو بود داشت دروغ میگفت گفت روز عاشورا سقط کردم اونموقعه تو سایت بود بعد گفت تنها رفتم‌مسافرخونه کسی باهام نبود مگه میشه اخه؟ بعد مادرشوهره درجا براش لباس توری فرستاده تن بچه ها کنه مگه بچه ۶ماهه دنیا میاد اون لباسو تنش میکنن کلا توهم زده بود اخرم دید دستش داره رو میشه جواب نداد و لغو کاربری زد

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته