2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشناسم دکتر خوب تهران میشناسی

متخصص زنان بخای دکتر مژگان شهاب الدین  خوبه

یه دکتری هم هست حمیرا لعل خوشاب کلینیک زیبایی داره اونم کارش خوبه 

من اگر نیکم وگر بد تو برو خود راباش
حالم از خودم بهم خورده دوسدارم یه جا برم کسی بهم دست نزن تحمل یه ذره دردم ندارم 

سلام عزیزم

منم مثل شما شدم و واقعا طاقت هیچ نوع دردی رو دیگه ندارم روحیه ام داغونه 

شما چکار کردید؟ خودش خوب شد؟ 

نمیخوام دیگه احدی بهم دست بزنه بس که اذیتم فقط خدا میدونه 

سلام عزیزم منم مثل شما شدم و واقعا طاقت هیچ نوع دردی رو دیگه ندارم روحیه ام داغونه  شما چکار ...

سلام عزیزم من ۴ تا دکتر زنان خوبی رفتم همه نظرشون این بود که ۶ ماه صبر کنم چون که ممکنه تو این ۶ ماه جمع بشه بعد ۶ ماه اگه خواستم برای عمل زیبایی اقدام کنم

سلام عزیزم من ۴ تا دکتر زنان خوبی رفتم همه نظرشون این بود که ۶ ماه صبر کنم چون که ممکنه تو این ۶ ماه ...

برای شما کدوم قسمت بود؟

مال من قسمت پرینه هست اندازه یک بند انگشت بازه جوری که بافت داخلش معلومه 

دکترم میگه بیا بخیه بزنم ولی من دیگه طاقتشو ندارم از نظر روحی هم خیلی در عذابم و اذیتم 

اگه خودش جمع میشه منم صبر کنم 

چه مکافاتی شد😭

شما الان وضعیتتون چطوره؟

برامنم همون قسمته به مرور بهتر شد ولی میخوای نظر یه دکتر خب دیگم بپرس

ممنون عزیزم که جواب دادی

لطفا اینارو هم جواب بده من الان حال اون روزای شما رو دارم و قطعا جواب هاتون خیلی کمکم میکنه چون روحیه ام داغونه 😭

دارویی چیزی هم بهتون دادن؟

حالت باز بودنش رو میبینید شما؟ من قشنگ میبینم که یک بند انگشت بازه برا شما هم اینجوره؟ 

به مرور چه جوری میشه؟ جوش میخوره یا گوشت اضافه میاره؟

درد هم داری؟

بخیه های داخلی من متاسفانه بعد از ۱۴ روز هنوز نیفتادن و خیلی هم درد میکنه انگار یکی داره میکشه اینجور میشه از داخل

اونا کی میفتن؟ 

خیلی مکافاته

دلم برای بچه ام ریش میشه هنوز یه شیر درست نخورده طفلی بغلشم که نمیتونم بکنم😭