2777
2789

من چون عفونت داشتم بهم چرک خشک کن و یه پماد خارجی دادن زیاد ازش استفاده نکردم 

من چون دوبار بخیه خوردم قشنگ بخیه داخلیم میدیدم برای من بخیه هام بیشتر از یک ماه گذشت تا افتاد خیلی نگرانش بودم ولی افتاد تو مثل من نباش از وجود بچت لذت ببر وفوقش نظر یکی دوتا دکتر دیگم بپرس دکترایی ک من رفتم بهم گفتن ۶ ماه صبر کنم بعد تصمیم بگیر من تقریبا ۴ ماه زایمان کردم خیلی بهتر از اول زایمان شدم ولی خب مثل اول نشدم این دوماه دیگم صبر میکنم بعد دوباره مراجعه میکنم 

درد که خیلی داشتم فقط سعی کن یبوست نشی

من چون عفونت داشتم بهم چرک خشک کن و یه پماد خارجی دادن زیاد ازش استفاده نکردم  من چون دوبار بخ ...

ممنون عزیزم که جواب دادی ان شاءالله که خوب خوب بشی گلم 

منم فعلا صبر میکنم حداقل یه کم جون بگیرم و طاقت و توانم برگرده بعد تصمیم میگیرم فعلا که اگه کسی نزدیکمم شه طاقتشو ندارم چه برسه به بخیه مجدد و ...

خدا خودش بهمون کمک کنه اون همه درد کشیدیم برای زایمان و این همه بعدش اذیتیم خدا خودش بهمون نظر لطف کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره دقیقا

برای شما مال تازگی هست؟

برای من که همچنان باز مونده خیلی وحشتناکه نمیشه نگاش کرد خیلی اذیتم 

شما چکار کردید براش؟ 

چه گرفتاری شدیما

من الان یک‌ ماهه زایمان کردم فعلا که همون اندازه یه بند انگشت اون پایین بازه و گوشت توش پیداس

برای شما مال تازگی هست؟ برای من که همچنان باز مونده خیلی وحشتناکه نمیشه نگاش کرد خیلی اذیتم  ...

من پنجاه روزه که زایمان کردم دوبار بخیه شدم باراول خیلی اذیت شدم خیلی 

باردوم با بدبختی دوباره بخیه شدم تا یک هفته مراقبت کامل کردم یکیش افتاد دوتاش مونده

دیگه خسته شدم نمیدونم چیکار کنم

من پنجاه روزه که زایمان کردم دوبار بخیه شدم باراول خیلی اذیت شدم خیلی  باردوم با بدبختی دوباره ...

سلام عزیزم من رفتم طب سنتی یه پودر بهم داد برامازو فکر کنم امشس بود یه همچین چیزی توی آب میریزم و جوش میدم ولرم که شد میشینم توش خیلی خوبه هم دردمو کم کرده هم بخیه هام داره میفته و هم اون قسمتی که باز بود بهتر شده فعلا در حال درمان با همین پودر هستم خیلی خیلی خوبه برام گفتم شاید به دردتون بخوره

حتی بخیه های داخلی هم داره میریزه با نشستن توی این محلول و عفونت هارو داره از بین میبره

سلام بالاخره دردت گرف یا با امپول فشار زایمان کردی

دردم خیلی کم بود رفتم بیمارستان گفت ۶ سانت دهانه رحم بازشده با دوبار معاینه ویک ساعت درد زایمان کردم 

ولی حین زایمان دهانه رحمم پاره ظد کلی خونریزی ودوباره اتاق عمل خیلی اذیت شدم امیدوارم شماراحت زایمان کنی بی دردسر وبچت سالم بغل بگیری

هیچی رفتم اتاق عمل دوباره بی حسی از کمر و دهانه رحممو دوختن خداروشکر ک بچم سالمه همین🙂

خداروشکر من 38 هفته و چند روزم افسردگی گرفتم فک میکنم قراره ی اتفاق بدی بشه دور از جون ازونورم باهردردی میگم اینبار دیگ درد زایمانه ولی خبری نییس خسته شدم و بی حوصله