2777
2789
عنوان

قلب جنین از چند هفتگی میشه شنید؟

183 بازدید | 14 پست

سلام من هفت هفته و پنج روزمه 

هفته شش رفتم سونو قلبش تشکیل شده خداروشکر 

حالا دوس دارم صدای قلبشو بشنوم

از چند هفتگی صداشو میشه شنید؟؟ایا همین هفت هفته میشه؟؟

دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍  پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍

من هفته ۱۰ رفتم

خدا جونم شکرت ب خاطر همسر مهربان و فرزندی ک نصیبم کردی.خدا حفظتون کنه برام و فندقمونم ب سلامتی ب دنیا بیاد ان شاالله😘😍❤🤰۱۷/۳/۱۴۰۰بی بی چکم مثبت شد  در تاریخ۱۰بهمن نی نی خوشملم ب دنیا اومد.انشاالله که عاقبت بخیر بشی دختر نازم من و بابایی همه تلاشمونو برای خوشبختیت انجام میدیم.دوستت داریم❤💋🤩👨‍👩‍👧

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۶ هفته 

خدایا شکرت بخاطر خوشبختی که نصیبم کردی مرسی🙏💫  عشق مامان میدونم که سالم میای تو بغل منو بابایی 😍بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچیکت هستیم. یه پسر دارم شاه نداره...♡ همسرم ، همه کسم بی نهایت دوست دارم و همیشه عاشقتم❤     
خب یهو یه هفته دیرتر برو واسه غربالگریش

اره میخواستم بزارم دوازده هفته برم. ولی کنجکاوی مادرانه ست.. دوس دارم برم حتما.

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
اره میخواستم بزارم دوازده هفته برم. ولی کنجکاوی مادرانه ست.. دوس دارم برم حتما.

به سلامتی انشاا...

من واسه پسرم ۱۱ هفته و سه روز رفتم ان تی رو انجام داد میگم آخه تا الان که صبر کردی یه هفته خیلی فرق نمیکنه انشاا... سالم بیاد بغلت

به سلامتی انشاا... من واسه پسرم ۱۱ هفته و سه روز رفتم ان تی رو انجام داد میگم آخه تا الان که صبر کر ...

زنده باشه گل پسرت.🙏🥰💗

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
۶ هفته 

تو ۶هفته صدای قلبشم شنیدی؟؟

دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍  پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍