2777
2789
من باردارم میترسم اویشن و ‌‌‌... بخورم فعلا فقط اب نمک قرقره میکنم‌ . بوخور میدم و ابجوش و ابلیمو م ...

دوست عزیزم راجع به بخور شبهه وجود داره

برخی گزارشات میگه بخور باعث سخت شدن کار ریه و اسیب پذیریش میشه البته هنوز تحقیق جامع ای صورت نگرفته تصمیم با خودته

من یبارم گرفتم برج ده

اهمیتی نداره که قبلا گرفتی یا نه 

باید سریعتر بری دکتر

اینجوری نیس که ابتلای مجدد اسون تر از ابتلای اول باشه چون ممکنه دوز بالایی از ویروس وارد بدنت شده باشه از طرفی دلتا واریانت متفاوتی هست سومن امادگی سیستم ایمنیت قابل پیش بینی نیس

حتمن برو دکتر زودتر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک دونه لیمو ترش تازه بشور حلقه حلقه کن نصف  استکان اب زنجبیل تازه اگر هست اندازه یه فندق پوست میکنی ریزشده ویک قاشق چایخوری زردچوبه دم کن 

میل کنید عسل فراموش شد یک قاشق غذا خوری عسل 

میتونی بیشترم درست کنی تو شیشه نگهداری بهترم هست،برای نگهداشتن میتونی بدون اب درست کنی،لیمو ترش عسل خودش اب میندازه

تنهام