2777
2789
چطوری استفاده کنم دارم استفاده ام کردم ولی نمیدونم درست مصرف کردم یانه

یه کلیپ هست سرچ بزن داروی امام کاظم میاره برات تا انتها گوش کن،،، ببین اصلا میگن معجزه میکنه، الان که خوردی همینجور طریقه مصرفی که گفته رو ادامه بده خوب خوب میشی، شک نکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کندر خوراکی از عطاری بگیر با آبجوش بذار یک ساعت دم بکشه روزی دو الی سه لیوان بخور برای ریه عالیه مام ...

مامان منم😄وقتی درست میکنه به خاطر بوش میخوام بینیمو ببرم بزارم کنار.شما بوش اذیتتون نمیکرد؟

به آینده هنوز امید دارم💜
مامان منم😄وقتی درست میکنه به خاطر بوش میخوام بینیمو ببرم بزارم کنار.شما بوش اذیتتون نمیکرد؟

من عاشق دارو گیاهیم هممون دوست داریم و تلخ و چ شیرین اما برای مزه ش عسل یا نبات قاطیش کنین من خودم شخصا بدون نبات و عسل میخورم

به به چه دلگرمی ای🤭. نه بابا این حرفا چیه. من مامانم حالش انقد بد بود که هر روز میرفت زیر اکسیژن خد ...

خداروشکر امروز کلی روحیه گرفتم خدامادرتون رو حفظ کنه عزیزم وممنون از همگیتون ❤❤🌺🌺

خب پس نگران نباش اگر علائمت شديدتر شد دوباره برو دكتر

نه خداروشکر فقط کمی نفسم سنگین شده بود اونم شاید به خاطره استرسم بود الان که به شمادوستان خوبم هم صحبت شدم کمی آروم شدم امیدوارم که همیشه سلامت باشید❤❤

نه خداروشکر فقط کمی نفسم سنگین شده بود اونم شاید به خاطره استرسم بود الان که به شمادوستان خوبم هم صح ...

خدا رو شكر انشالله زودتر خوب ميشى به حرف شوهرت هم گوش نده😀❤️

بالاخره من ماندم و من ، من از من رنجيده است... هيچ كس نيست براى پادرميانى