2777
2789
عنوان

ی لحظه میاین

153 بازدید | 6 پست

میشه چندلحظه به حرفام گوش بدین احساس میکنم اگه باکسی حرف نزنم الان خفه میشم 

من دیگه واقعا از رفتارای همسرم خسته شدم یعنی بلایی سرم آورده که دیگه سرمم بکنه نمیتونم اعتراض کنم خیلی مغرور ولجبازه ازوقتی ازدواج کردیم اختیار لباس پوشیدنمم دست همسرم افتاده مثلا هرجا بریم باید اون انتخاب کنه چی بپوشم هفته پیش بعد ازدوسه ماه رفتیم شهرستان خونه پدرم اجازه نداد یک شب اونجا باشم خودشم اصلا شبا خونه ما نمیمونه سریع شام خوردیم گفت پاشو بریم خونه بابام چون پدرشم شهرستان خونه داره منم گفتم امشب اینجا بمونیم تا شنیدچنان  اخم بدی به من کرد  ازترس سریع حاضر شدم رفتیم اصلا انگار برده اون  شدم انقد که من ترسونده واختیارم دستش گرفته اصلا نمیتونم روحرفش چیزی بگم ازخودم بدم میاد انقدر مطیع شدم همیشه زورمیگه نمیزاره با هیچکس رابطه داشته باشم حتی دخترعموهام خونه کسی یامهمونی میریم باید ازکنارش جم نخورم همش تذکرمیده . میخوادبرام طلابخره اصلا من باخودش نمیبره هرچی خودش بخواد میگیره لباسم بخوام بخرم هرچی اون بگه دیگه خسته شدم تازگیاهم گیرداده باید بچه داربشیم میگم هنوز نه میگه چی کم گذاشتم نمیتونم بچه بزگ کنم دیگه نمیفهمه نیاز من فقط پول نیست مشاورم نمیاد اصلا جرعت نمیکنم بگم من چیکارکنم دیگه احساس میکنم کم آوردم افسرده شدم روز به روز چاق ترمیشم گوشه گیر شدم خیلی زندگیمون مضخرف شده 😔

عزیزم مقصر خودت بودی که از اول بهش بها دادی که تو همه چیزت دخالت کنه. حالا که شده باید جلوشو بگیری اول سعی کن بشینی باهاش دوستانه صحبت کنی همه چیزاییکه گفتی به خودش بگی اگه تو گوشش نرف باهاش قهر کن بگو اگه درست نشی جدا میشم ازت‌ . تو الان بچه نداری دستت خیلی باز تره توروخدا فقط نصیحتم بهت اینه که بچه به هیچ عنوان نیار تا درست نشده وگرنه دیگع به خاطر بچه باید بسوزی با همه جور اخلاقش

عزیزم مقصر خودت بودی که از اول بهش بها دادی که تو همه چیزت دخالت کنه. حالا که شده باید جلوشو بگیری ا ...

من به بچه اصلا فکرنمیکنم بدبختی من این که خیلی بی عرضم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من به بچه اصلا فکرنمیکنم بدبختی من این که خیلی بی عرضم 

عزیزم خودتو انقد دست کم‌نگیر نگو بی عرضم . انرژی مثبت بده بگو من زرنگم بگو من میتونم زندگیمو درست کنم‌ . باهاش صحبت کردی تا حالا؟

مشکله بزرگت همینه که ازش میترسی جدی وعاقلانه بهش بگو من هرجا بخوام میرم اون شب نباید میرفتی خونه پدرشوهرت میخواست چیکار کنه مثلا میموندی خونه پدرت هرچیم بهت میگفت بلند شو جوابشو نمیدادی ببین منم مثل خودت بودم دقیقا عین چی لز شوهرم میترسیدم ولی رو خودم کار کردم گفتم مثلا میخواد چه غلطی کنه اگه حرفشو گوش ندم حتی بعضی وقتا ازش کتکم خوردم انقد سره حرفم موندم الان بخدا همه ی اختیارا دست منه خیلی قبولم داره از گل نازکتر بهم نمیگه یک سال سر حرفام موندم بعدش دیگه راحت شدم و همه کاره

♣️♣️درسته کینه خوب نیست ولی زشته یه بدیهای بدون جواب بمونه♣️♣️
مشکله بزرگت همینه که ازش میترسی جدی وعاقلانه بهش بگو من هرجا بخوام میرم اون شب نباید میرفتی خونه پدر ...

آخه ازش میترسم خیلی مسخرس ولی بی نهایت میترسم اوایل خیلی بهتربودم الان اعتمادبه نفسم داغون شده 

آخه ازش میترسم خیلی مسخرس ولی بی نهایت میترسم اوایل خیلی بهتربودم الان اعتمادبه نفسم داغون شده  

میگم که رو خودت کارکن . بخدا از شوهر من هیچکس وحشی تر نبود منم خیلی میترسیدم تا دوسال روزو شبم شده بود گریه ابجیم بهم گفت بسه به جای گریه کردن به خودت بیا تاکی میخوای توسری خور باشی بخدا بچم مریض میشد همش میگفتم وای حالا چه جوری به همسرم بگم بچه ام مریض شده نوزادم که هرروز مریض میشه خیلی بدبخت و بی عرضه بودم اخرش به خودم اومدم انقد رو حرفام موندم انقد کتکا وقهراشو تحمل کردم تا درست شد اونم چه درست شدنی الان هیچ مردی تو فامیل به گرده پاش نمیرسه از مهربونیو خوش اخلاقی

♣️♣️درسته کینه خوب نیست ولی زشته یه بدیهای بدون جواب بمونه♣️♣️