2777
2789
عنوان

تفسیر نقاشی رایگان

53 بازدید | 8 پست

سلام‌دوستان

من کارشناس علوم تربیتی و معلم پیش دبستانی هستم.

درراستای کارهام تفسیر نقاشی رو همیشه توی پیج رایگان انجام میدم

اگه دوست داشتید نقاشی کوچولوتون رو تفسیر کنم یا اینجا یا به دایرکت پیج اینستاگرامم پیام بدید.

اینم آیدی پیجم

https://www.instagram.com/hashemian_preschool/

یک‌معلم عاشق که زندگیش کنار بچه ها میگذره  

سلام خانمی

ببین خیلی چیزا رو پدر و مادرا به بچه ها یاد میدن مثلا من به بچم آموزش دادم که همیشه توی نقاشی ابر و رنگین کمال بکشه

خب اینطوری نقاشی مادر میشه نه نقاشی بچه

ببین پسرم ۶ سالشه خیلی علاقه به درست کردن کاردستی داره حافظه فضایی قوی داره

فقط تمام خونه همیشه خرده کاغذ هست و سر به هوا هم هست و جمع نمیکنه خیلی سر به هوا هست از بس هم باهوشه همه چیزا رو فراموش میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خانمی ببین خیلی چیزا رو پدر و مادرا به بچه ها یاد میدن مثلا من به بچم آموزش دادم که همیشه توی ...

سلام عزیزم

درسته اما انقدر نقاشی بچه ها ریزه کاری داره و زوایای پنهان داره که حتی اگه اولیا هم نقاشی رو یاد کودک‌داده باشن بازم میشه خیلی چیزهارو متوجه‌شد از نقاشیش

۲

عزیزم‌درخواست دوستی دادم که بتونم‌بهتون پیام بدم.

اگرم تونستید توی دایرکت اینستا بهم پیام بدید توضیح بدم بهتون اینجا هم طولانیه هم ویس نمیشه فرستاد

عزیزم‌درخواست دوستی دادم که بتونم‌بهتون پیام بدم. اگرم تونستید توی دایرکت اینستا بهم پیام بدید توضی ...

بآشه فردا صبح تو دایرکت پبام میدم بهتون 

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌