2777
2789
عنوان

پول مشکوک

131 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها ماچهارشنبه ۱۷۰ پول ریخت کارت شوهرم ما فک کردیم از محل کارش چون معوق داشت بعد پرسجو کرویم دیدیم نه دوباره جمعه۵۸۴تومن ریختن حال به شوهرم میگم میگه چیکار کنم ولی من نگرانم این بگم ما پول چون فک کردیم از محل کارش خرج کردیم چیکار کنیم

تومن؟؟

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بر منم این جوری شد ۳ م اینجا من و پاره کردن حروم خور دزد فلان فلان🤣🙆🏻‍♀️خلاصه از دانشگاه بود بعد دو ماه فهمیدم مامانمم یهو گفت میدی به من فک کن برات نیومده منم جو گیر همون لحظه دادم مامانم دو ماه بعد دیدم بر دانسگاه 🤣به شوهرم گفتم بده دیگه زشت اونو دادم به مامان

اره اولش ۱۷۰۰ اشتباه شده ۱۷۰

چ عجییب

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
از دانشگاه اشتباهی امد بود براتون چطور فهمیدید

زده بود واریزی از یادم نیست کجا .... اول اس ام بانک زده بود معلوم بود یه ارگانی زده دولتی کارت به کارت نیست...

رفتم دانشگاه گفتن چرا شهریه ندادی گفتم ۲ ماه پیش دادم گفتن نه برگشته به حساب سریع برو بریز فهمیدم همون بوده البته من بورس و اینام هستم سود اونا فک میکردم باسه 

اینجا میگفتن حقوق بد بخت بیچاره است بخور بخور حروم خور دزد🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤣🤣🤣🤣منم میگفتم بر هر کی باشه صبح بانک زنگ میزنه ولی نزد پس نگو پول خودم بوده

زده بود واریزی از یادم نیست کجا .... اول اس ام بانک زده بود معلوم بود یه ارگانی زده دولتی کارت به کا ...

برا ماهم زد پایا از شبا واریز شده نمیدونم منم گفتم زنگ میزنن از بانگ اشتباه بشه یه بار استباه شد بانک اشتباه کرد بود خودشم سریع از حساب برداشت ماهم کلا خرج کردیم 😭

من واقعا میترسم میگم از اینایی که پول شویی میکن اینا نباشه 

پول شویی عشقم مثلا ۱۰۰ میلیارد میزنن من همسرم کارش ازاده دوست و رفیق زیاد داره یه سری مسافرت بودیم دوستش زنگ زد گفت ۱۰۰ میلیارد میزنم برات ۱۰۰ ملیونشو بردار یه ربع تو حسابت باشه بر گردون باز به حسابم ... این جوری پول شویی و هک میکنن نه ۲۰۰ ت ۳۰۰ ت که 😏