2777
2789
عنوان

من یه دوستی دارم....

144 بازدید | 7 پست

وقتی خوشحالم حسادت میکنه و هر کاری میکنه که حالمو بد کنه 

همش تحقیرم میکنه 

خبر چینی میکنه 

پز میده 

هر عیبی بگی داره 

تنها خصلت خوبش دست و دلبازیشه 

همش میگه من آدم خوب و مهربونیم 

ازش فاصله گرفتم اما باز شرش از زندگیم کم نمیشه 

ولی موندم چرا همیشه موفقه؟ و هر موقع ناراحت میشه یه اتفاقایی میوفته که شاد میشه؟ 

یه جورایی حس میکنم خدا خیلی هواشو داره 

چرا؟! دیگه نمیدونم چی درسته چی غلط؟! 

خدا کیارو دوست داره! 

این دیگه اسمش دوست نیس/:

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید تو اینطوری فکر میکنی و این صرفا نظر منه که شاید تو حسودی میکنی به موقعیتشو و روش حساس شدی و فک میکنی میخواد اذیتت کنه

تینا.م هستم، یه کوچولویی رو دارم بزرگ میکنم بنام بادوم🐩🐩🤠دانشجوی نی نی سایت از اون نسلی که پاش به دانشگاه باز نمیشه به لطف کرونا 🐥تهرانم ولی عازم رشت اگه کرونا بخواد🍻 
خوب این چه دوستیه که ادامه میدین مشکل از خودتونم هست چون ارتباط با این شخص مستلزم اینه که باهاش اکی ...

خیلی باهاش سرد شدم 

هر کاری میکنه که باهام گرم بگیره که باز ضربه بزنه 

من فقط سوالم اینه چرا خدا بهش بها میده 

شاید تو اینطوری فکر میکنی و این صرفا نظر منه که شاید تو حسودی میکنی به موقعیتشو و روش حساس شدی و فک ...

اگه حسود باشم به همه حسودی میکنم. 

اما چون این منو خیلی اذیت کرده بهش حساس شدم 

من کاری به کار کسی ندارم اصلا آدمیم که سرم تو لاک خودمه 

خوب این چه دوستیه که ادامه میدین مشکل از خودتونم هست چون ارتباط با این شخص مستلزم اینه که باهاش اکی ...

ارتباطم باهاش همون حداقله 

تو همون حداقل بهم ضربه میزنه 

اگه حسود باشم به همه حسودی میکنم.  اما چون این منو خیلی اذیت کرده بهش حساس شدم  من کاری ...

بهترین راهکار اینه که ازش دور بشو بهش دیگه فکر نکن جاشو پر کن

تینا.م هستم، یه کوچولویی رو دارم بزرگ میکنم بنام بادوم🐩🐩🤠دانشجوی نی نی سایت از اون نسلی که پاش به دانشگاه باز نمیشه به لطف کرونا 🐥تهرانم ولی عازم رشت اگه کرونا بخواد🍻