2777
2789
ولی من اعتماد بنفس م اومده پایین و هر روز این حرفش تو مغزمه و گریه میکنم

من ميگم خوب تًوهم نه خوش قيافه اي نه جذاب نه خوش تيپ ولي منم دوست دارم

⛈يك روز آخرين كسي كه تو را ميشناخت خواهد مُرد و خاطره ي تو براي هميشه فراموش خواهد شد....⭐️💫
ولى من متاسفانه بهم گف تو از دوس دخترم خوشگل ترى خوش اندام ترى ولى نميدونم چرا اونو از تو بيشتر دوس ...

قابل توجه کسانی که میگن ما دوست داریم طرفمون دوست دختر داشته که بلد باشه رفتار با زن رو...

گذشته طرف به خودش مربوطه و ...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قابل توجه کسانی که میگن ما دوست داریم طرفمون دوست دختر داشته که بلد باشه رفتار با زن رو... گذشته طر ...

اون الدنگ ايقد دوس دختر داشت قبل ازدواج ك انگار نميتونست پاك زندگى كنه 

تنوع طلب شده بود تمام مدت زندگى ١١سالمون در حال خيانت بود

اخرشم اون جمله رو گفت و بعدم گف تو انتخاب بچگيام بودى

و رفت با شوگر مامى كه ١٥سال ازش بزرگتر بود😐

زغوغاىِ جهان فارغ!!!🙃
اون الدنگ ايقد دوس دختر داشت قبل ازدواج ك انگار نميتونست پاك زندگى كنه  تنوع طلب شده بود تمام ...

بره به جهنننم...

خوب شد نجات پیدا کردی از دستش.

من جدا شدم درکت میکنم. الان ازدواج کردی یا مجردی؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...