خدایی دوست داری اینجا همش اتفاق بد و ناراحتی میخونی؟ خیلیاشم واقعی نیستن فقط برای اینکه دیده بشن مین ...
نه اصلا دوس ندارم خیلیاشم نمیرم بیشتر سعی میکنم تاپیکای مفید برم تازه تاپیکای منفی انگار ناخوداگاه رو زندگیم اثر میذاره...درباره همین کرونا و واکسن اینجا که میام دغدغه میشن برام اما بیرون از اینجا بخشی از زندگیمه البته با رعایت کامل
خوب من،هنر عشق در پیوند تفاوت هاست و معجزه اش نادیده گرفتن کمبودها... زندگی ست دیگر...همیشه که همه رنگهایش جور نیست،همه سازهایش کوک نیست، باید یادگرفت با هر سازش رقصید،حتی با ناکوک ترین ناکوکش...اصلا رنگ و رقص و ساز و کوکش را فراموش کن! حواست باشد به این روزهایی که دیگر برنمی گردد،به فرصت هایی که مثل باد می آیند و می روند و همیشگی نیستند؛به این سالها که به سرعت برق گذشتند،به جوانی که رفت، میانسالی که می رود،حواست باشد به کوتاهی زندگی ! زندگی به همین آسانی می گذرد...
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
دقیقا الان تاپیک روز میبینی همش ترسناکه منم خیلی غر دارم و زندگیمم بهم ریخته ولی نمیام رو بقی ...
👍👍👌👌
خوب من،هنر عشق در پیوند تفاوت هاست و معجزه اش نادیده گرفتن کمبودها... زندگی ست دیگر...همیشه که همه رنگهایش جور نیست،همه سازهایش کوک نیست، باید یادگرفت با هر سازش رقصید،حتی با ناکوک ترین ناکوکش...اصلا رنگ و رقص و ساز و کوکش را فراموش کن! حواست باشد به این روزهایی که دیگر برنمی گردد،به فرصت هایی که مثل باد می آیند و می روند و همیشگی نیستند؛به این سالها که به سرعت برق گذشتند،به جوانی که رفت، میانسالی که می رود،حواست باشد به کوتاهی زندگی ! زندگی به همین آسانی می گذرد...
منم تاپیکام ناراحت کننده نیست تا جایی که یادم میاد خخخخ
ب خدا ی روز میخاستم این تاپیک رو دقیقا با همین محتوا بزنم وقتم اجازه نداد ینی ناله پشت ناله کفر ن ...
عزیزدل میتونی بری تاپیک های قبلی منو ببینی. من سراسر غصه ام چند وقته. زندگیمم بهم ریخته ولی تا جایی که میتونم حالم بدمو به یکی دیگه تزریق نمیکنم. ما که نمیدونیم کی اینجا نشسته و میخونه شاید با یه جمله بد من و شما دنیاش فرو بریزه.