2777
2789
عنوان

اسم زیبا و خاص ایرانی دخترانه لطفاااا

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 69 پست

ترنج 

ترمه 

فریماه 

آنوشا 

جانان 

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
خیلی سلیقه ایی من که پسرم رو گذاشتم مهراد mehrad  انگلیسی نوشتم چون مهراد هم داریم با آ ومعن ...

😂😂😂😂😂عزیزم خدا حفظش کنه

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر من اسم دختر ت رو  رومینا بزار خیلی اسم خوب و زیبایی هست

آره بزار خیلی اسم خوبی هست 

این اسم رو بزار بهترین اسم هست از نظرم 

اگه انشاالله یه دادش هم داشت بزار آریان یعنی پادشاه یونان

اسم دخترت باشه رومینا یعنی ملکه یونان 

یه دادش هم بعد خودش داشت بزار آدریان یعنی پادساه یونان خیلی خوب میشه

ترنج  ترمه  فریماه  آنوشا  جانان

جانان رو خیلی دوست دارم اما میگن جانونی بهش

احمقا!

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚
آره بزار خیلی اسم خوبی هست  این اسم رو بزار بهترین اسم هست از نظرم  اگه انشاالله یه دادش ...

دلم ضعف رفت که

جانان رو خیلی دوست دارم اما میگن جانونی بهش احمقا!

اسم دختر دایی من جانان هست

تا حالا کسی بهش نگفته جانونی 

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
شینا قدرتمند آوین نمیدونم شانا هم دختردیگشه یعنی نسیم نوروزی

شینا و شانا رفت تو لیست😄

آوین یعنی عشق

اسم دختر دایی من جانان هست تا حالا کسی بهش نگفته جانونی 

والا مامانهایی که اسم بچشون این بود گفتن.البته اهمیت ندادن اما آدم حرص میخوره

حالا چی اسم دختر خانم تون رو چی میزاری😍😘

باید با همسرم نظراتمونو یکی کنیم.

والا مامانهایی که اسم بچشون این بود گفتن.البته اهمیت ندادن اما آدم حرص میخوره

من اسم خودم فریماه هست

بعضی ها بهم می گن:

فرفرک 

فرفر 

فری 

گاهی وقتا کلا اون ه آخر اسمم و نمی گن و کلا معنیش و تغییر می دن

ولی زیاد برام مهم نیست و حرص نمی خورم

چون معنای اسمم و آوای اسمم و خیلی دوست دارم 

من اسم خودم فریماه هست بعضی ها بهم می گن: فرفرک  فرفر  فری  گاهی وقتا کلا اون ه ...

عزیزم😍😘

😂😂😂😂😂عزیزم خدا حفظش کنه

به معنی جوانمرد بخشنده

کجاش زشته

همه میگن قشنگه

خواهرشوهرم گیر که کردی بذارین

خب نه من کردم نه باباش.گفتمش ازدواج کردی خدا بهت پسرداد کردی بذار