2777
2789
عنوان

صابون سفید آب

3435 بازدید | 15 پست

سلام خانما شنیده بودم صابون سفید آب برای جوش صورت مؤثره امشب رفتم گرفتم گفت یه کم باید روی صورتت بمونه من پوست صورتم چربه بعد سه دقیقه که روی پوستم بود صورتم میسوخت شستمش هنوزم میسوزه صورتم شما میدونین چند دقیقه باید بمونه و بعدش باید آبرسان بزنم یا نه؟ الان پوستم خیلی خشک شد 

تو همانی که دلم لک زده لبخندش را، او که هرگز نتوان یافت همانندش را 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خود سفیدآب رو دارم و کیسه میکشم یواش صورتمو و هروقتم از حمام میام لوسیون میزنم و ابرسان ک خشک نشه صورتم

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 

صابونه؟ از کجا خریدی؟ اره آبرسان حتمااااااا بزن

خدایا من یه اشتباهی کردم و برای اشتباهم دارم ساعتها و روزها و هفته ها و ماه ها و سالها تاوان پس میدم خدایا غلط کردم اشتباه کردم منو ببخش و ازین وضعیتی که توش گیرکردم نجاتم بده.گره زندگی من فقط به دست خودت بازمیشه. خدایا منو ازدست این روانی نجاتم بده به هرحالت که خودت صلاح میدونی که میدونم بهترینهارو برای بنده هات میخوای. لطفا برای آرامشم و رسیدن به آرزوهام دعام کنید حاجتتون روا. 
چقدر میزاری بمونه؟ بعدش آبرسان میزنی 

من وقتی میرنم یکم روی پوستم میمالم و بعد میشورم. قشنگ زبری لایه برداری رو روی پوستم حس میکنم و زود میشورم. بعدشم چیزی نمیرنم چون پوستم خیلی چربه.

من وقتی میرنم یکم روی پوستم میمالم و بعد میشورم. قشنگ زبری لایه برداری رو روی پوستم حس میکنم و زود م ...

مرسی عزیزم

تو همانی که دلم لک زده لبخندش را، او که هرگز نتوان یافت همانندش را