2777
2789
عنوان

کرونا

170 بازدید | 35 پست

دوستان کسی بوده بدون امپول دگزا و کورتن کروناش مخصوصا دلتا خوب شده باشه؟؟

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
من نمی‌دونم دلتا گرفتم یا نه،ولی اینایی که گفتی هم استفاده نکردم

علائمتون چی بود؟

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا دگزا نزدم كوتون منظورته چیه؟ ۷۵درصد درگیری داشتم یک خفته بستری شدم

قرص کورتن مثل دگزا این خانواده .ای وای الان بهترین؟

من امپول هامو داخل سرم میزدن نمیدونم چی بودن اما کرونام دلتا بود و خوب شدم .الان هفته چهارمم هستم

درگیری ریه داشتید؟

من خیلی شدید بدن درد و سرفه و سردرد فجیع و کم اشتهایی و خستگی داشتم اما از بس دمنوش خوردم و بخور کردم و میوه و غذاهای ابکی خوردم سر یه هفته رو به بهبود رفتم. البته گفتم که دکتر پنج تا سرم بهم داده بود که داخل هر کردم ۴ تا امپول میزدن فک کنم ویتامین و دگزا اینا بود

من خیلی شدید بدن درد و سرفه و سردرد فجیع و کم اشتهایی و خستگی داشتم اما از بس دمنوش خوردم و بخور کرد ...

پس دگزا بود...ممنونم گلم .

نه . البته نمیدونم چون سی تی نرفتم . دکتر گفت لازم نیس. برو خونه بخودت برس خوب میشی . الان کامل خوب ...

ان شاالله عزیزم